Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velez je trenutno najbolja ekipa. Pobjedjuju i bez "podupiraca". Zeljovac sam desetljecem , al volio bih da Velez pobijedi u fer igri , a Zeljo se moze kod mene "oprat" borbenom igrom protiv Borca pa kako god bude . Zeljo do groba
zamolio bi medije da prestanu da pisu o nasem klubu. dovoljno su pokazali zadnjih 5 godina koliko nas mrze, tu mislim prije svega na govnogovno.ba i klix.ba... nas klub ima dovoljno problema s kojima se moramo sami da borimo. vase izvjestavanje je samo dodavanje ulja na vatru... rijesicemo mi ovaj problem, ali samo prestanie da spominjete nase ime i pisete bilo sta za nas... hvala! btw, izgubicemo i ovu utakmicu!
Ma Velež će da ore travnjak za izlazak u europu - nisu oni FK Sarajevo
Pustit Veležu iako mogu i sami pobijediti, zapet protiv šugavog borca.
Neka Želji izgubi sve do kraja i sve im je oprošteno!