Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I naprijed, i naprijed, i naprijed. Da slavimo, daj go, daj go, daj go. I nek se baklje pale, kad padne, da plane. I trpaj te levate i dalje, i dalje. OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO..
Boju dao si nebu I boju dao si moru ja Želji darujem sebe sav život i pjesmu ovu
Gol za golom eto nove pobjede, s pobjedama dolaze i titule Samo jedan gol može promjenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje Ooooooo jedan gol, ooooooo ponovo Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka cast navijacima Zelje, svih 7.000 koji navijaju za Zelju su veceras na AFH
fale ti dvije nule na kraju
vise ih na klixu ima :P
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Navijam za Zelju..ali ne razumijem kako mogu da prime gol u zadnjoj minuti..ma to vise nije Zeljo.. Ko je ba onaj novi trener neki Adzem kako vec..nikad se nije spomenuo..i on sad neki slavni trener.. Ma jebo ove igrace koji se opijaju i prodaju utakmice.. Njihov cilj je sad da uzimaju i kradu ko nasa Drzava.. Ma nek svi idu vise u pizdu materinu.. Ocekujes prolaz a oni izgube taj prolaz u zadnjim sekundama igre..
i trpaj male plave levate HAHAHAAHAHAHA
hahahahahahaahhahahaaha
gledam heheh neke ptice nikad nepolete
2-2
nema para .. NEMA POBJEDA !!!
To pičkice, čuvajte rezultat i ispadnite. Samo budale tako igraju.
Trener je genijalac.
E neka su vala, sve se obije od glavu :)
Iako sam navijac Sarajeva ovo je zalosno da u 92primaju gol iskreno zao mi je Zelje
I MENI JE NAJISKRENIJE ahhahahahahahahahhhahahaahahahahahaah
TUGA!!!!
2:2 levati nigdje vi ne idete
Kako ona njihova " trpaj te lavate i dalje i dalje" ... KadA ce nasi momci svatiti da BiH nikad vise fudbala nece biti..
svaka cast za skandiranje palestini.......
Pa - Paaaaaaaaaaaaaaaa
ispade željo eto vam omonija
Ispade Seljo
Hajde neka je sa srecom...... Ali ipak cemu tolika euforija............pa to je samo Makedonski Metalurg......Pa to treba da bude lagan posao....