Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj lik nije imao nikakav ozbiljan angažman, doduše ni ovo nije ozbiljna liga
Covjek stazira u klubu, tako da je to ok.
Selam alejk željezničare.
alejkumu selam brate mumine 👌
Što bi Bola onomad rek'o Anelka je musliman!
Bajrambarcula Manijaci...🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Evo kao Velezovac ne treba trcat pred rudu treba dati priliku covjeku,ako nista odlicno prica engleski, ne vjerujem ni da su bolji ovi nasi nafurani "couchi" tipa Jusufbegovic,Dudic,Basic sto Talovic i Dogan djele diolome za kilo janjetine, a nismo napravili igraca od Dzeke.
zeljo postaje al nasr za sirotinju
Znaci od danas su FK Hurma City
Jao kako si samo smiješan? Jel ovim forama kupiš curice od 17 godina?
Evo jos jedan iz rubrike uvijek mi je bio san da igram/treniram Zelju ili Sarajevo. Iskustvo pokazuje da su nas ti najbrze prodali.
jel´ bojkot od strane plavih dama kreće odmah od Borca, ili poslije pauze, zna li se šta?
Nema vala veze ni sa fudbalom
Ovaj je bio u Bihacu u migrntskom centru jedini slobodan
Zelji je trebalo upravo obrnuto.Dakle potreban je investitor a trenera bi se naslo.Ovdje se moze dobiti nesto benifita poput ovog da juniori besplatno putuju na turnir u Spaniju ali najveci je cini se taj da ce strucni stab placati Arapi.A to je ovoj upravnoj strukturi kluba najpozeljniji segment.Tesko da ce klub na zelenu granu ovim potezom.
Eno na Grbavici ilmihale djele.
znaci ima XD
Jeko migrant?
Doveli ga da do kraja sezone izbori Evropu il da budu šehidi 🤣🤣🤣🤣
Prvi trenerski posao! :D