Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro dosao u plavu porodicu
Ma to majstore.. Jos Salihovic da dodje i idemo svaku sljedecu sezonu duple krune i grupne faze LP i EL.. a i ako ne dodje Salihovic sa ovom ekipom sve se moze kad se hoce, jaki smo ko beton hvala Bogu.. svi danas protiv male slobode po pobjedu i svi na JUG da grmi 90+ KUP KUP KUP JE NAS!
a šta ti bolan misliš da će igrači kao što su Zahirović, Stevanović ostati u Želji dug period? pa i došli su ovdje zato jer nisu imali gdje, da se prodaju opet negdje u Evropu.
E moja ubleho. Cuj duple krune. Mazu vam oci papci. Uzimaju vas na halabuku, a ne znate gdje vise curite. Ako ne izadjete u Evropu ovu godinu i malo para zaradite raspad sistema skroz.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
hahha jesi dosao gdje treba kakav li si ti kad ti je zeljo bilji od tamo tih gdje si igrao pih
strasna karijera ovog igracine
Rezerva bio i u Den Boschu,ko bi pametan i sposoban sa Njemackim drzavljanstvom dosau nasu ligu?
@dmachiavelli Ne znam gledas li utakmicu.Sva ta pojacanja koja si nabrojao se do sad nisu vidjela na terenu.Ubi ih Sloboda
@dmachiavelli Zeljo je pukom srecom pobijedio u Tuzli,ako si gledao utakmicu onda znas da istinu govorim.Danas ih je Sloboda vratila gdje im je mjesto,Stevanovic,Lendric i Zahirovic nisu nikakva pojacanja.Lendric i nekako ali ova dvojica su gotova
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Denise dobrodosao u najbolju raju!!
propali fudbaleri dolaze u propale klubove! heb.. majku @lik5
#SamoSloboda !!!!
hahahaahhaahaha hahahahahahahah hahahahahahahah hahahahahahahah hahahahahahaha hahahahahahhahaha hahahahahahahahahahah hahahahahahaha
...a kad kosa uz tebe osjedi, ni tada se nemoj brinuti...
tako smo mislili o džeki pa kad zatrokira... nego, pamet u glavu i gađaj između stativa, a ispod prečke. šala mala...dobro doš'o!
dobro dosao u plavu porodicu