Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neko sa Sturmom neko sa Slavijom... Serif bas nije imao srece prilikom zrijeba:D
Zeljo ko NATO jak..Bice to dobro dok se jos uigra,abd jos neko pojacanje..I ima Zeljo da bude serif
Ti onda ne citas komentare tzv Zeljinih navijaca ako vec zelis da budes objektivan onda bi ti i takvi komentari trebali da zasmetaju .
kome su sturm i austrija mali taj fakat moze biti samo zadnja sorta koja mrzi sve oko sebe a i sebe malo sigurno mada, navikli smo na mrznju jer nam svi zavide, a ovi pitari bi radije vidjeli laktase u ligi prvaka nego Zelju ba to je cinjenica, samo to su \'novi\' pitari, tj. odrasla djeca pridoslica
poraz...pa nije poraz nego normala....sta drugo zeljo i radi osim sto gubi...
To su prvaci Slovenije i Austrije. Sljedeća sa trećim timom Češke, pa sa članom turske Super lige. Dojadilo nam više preslušavati HNL.
eto sad vam je i Maribor gigant pa se hvalite kad igrate protiv njih. Maribor koji je tri puta manji klub i od Sarajeva a i od Želje. A nije ni Sturm bog zna neka veličina... to je ono o čemu govorim a bojim se da mnogi ne shvataju. to su kompleksi niže vrijednosti.
pitari imaju par teških provjera a glavnu imaju 27 jula na ćevljanovićima 2011 god gdje imaju i veliki broj simpatizera,,,očekuju se i navijači iz ilijaša,sokoca,goražda foče lješeva,i sdarajlije iz buća potoka grdonja gorice...
Jadan Željo, igra s nekakvim Sturmom, juče s Mariborom, sutra s Istanbulom BB, Dinamom Z... Ali zato je Sarajevo GIGANT, mi igramo sa Slavijom iz Istočnog Sarajeva, suta igramo s Fojnicom, pa Travnik, onda jedna teža protiv Hadžića..Uffff..GIGANTI smo...meljemo sve ove ekipe, jedva čekam utakmice lige UEFA i prvenstvo.
NIJE LI ZALOSNO DA TAKVO SARAJEVO JE ISPRED STASNOG ZELJE ??
Bayer ce 6-ligasa pobijediti 8:0,a nas je Sturm pobijedio 1:0 i to JEDVA ! Protiv koga cete jos igrati Gorazda ili ponovo sa Slavijom ?
@ P.i.p.o 02.07.2011. u 21:07 PLAKNI SE PA DODJI .
a gdje je navodjenje izvora, sa-x? izvor: fkzeljeznicar.com
Jesi li to ti sve sam skontao ili ti je jos neko pomagao ?
Kako kada gleda u pete Sarajevu ??
neka su pitari počašćeni džekinim dolaskom nas džekson parama časti....1921 2011
VOLIMO ŽELJA