Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bruka i sramota. Igrači Željezničara su pokazali kako se igra kad nije sudija Radosav Vukasović iz Trebinja. Lomi, i prigovaraj holandskom sudiji. Možete li zamisliti da taj strašni šampion dobije 3 crvena u jednoj premijerligaškoj utakmici? TUGO MOJA KAKO NAM OBRUKAŠE FUDBAL/NOGOMET!
djeca koja mrze željezničar a navijaju za sarajevo i suprotno, su ipak samo djeca. na kraju krajeva, ovo je naš grad. sretno susjedima, zgazite levski!
Najgluplja rulja a svijetu, čuj suci im opet krivi, aj jednom priznajte da je protivnik bio bolji. Čujem da su u neredima sudjelovali i Viole sa Širokog, nisu to pravi Slovenci krivi vi njih volite to su ovi škutori OPET zakuhali
STA GOD DA BOSNJAK PRSTOM DOTAKNE TO JE PROPAST.
Dobri bi bili u futbalu ali ovo nije nekadašnja jugo liga in tudi ne bosanska. Ovdje se cjeni ,rad,disciplina u svim elementima organizacije in nenazadnje i kulturno prenašanja poraza.Toga vam puno fali.Nizozemcu bilo je ovo sasvim neznano.Ne možeš zašto jer ne možeš igrati lomiti noge.To nije sport.Kultura v glavi vam je prioriteta. Ali svaka vam čast za navijače,zaista su presežek.
e srpce cigance , evo jedna za tebe i bratiju..... Sirom Bosne ZA DOM SPR.EM.NA straža, crno.košu.ljaša Kralj.evica Bl.aža. Ja.s.eno.va.c i Gra.diš.ka Stara, to je kuca Maksovih m.e.sa.ra. Kroz Sarajv\'o kamioni žure, voze crnce Fran.cetica Ju.re. Zapad Bosne, peti korpus sine, casno pamti oluju Go.to.vine. U Capljini, kl.ao.n.ica bila, puno Sr.b.a Neretva nosila. Oj Neretvo teci niza stranu, nosi Sr.be plavome Jadranu. \'ko je mogo zamisliti lani, da ce Baj.ram slavit partizani. Palce Ratko, place Rašo iz tamnoga Haga, Slobo Slobo nema nista od Bosne i Karlobaga. Tko je reko, j.e*o li ga ca.ca, da se H.O.S nikada ne vraca. Pav.el.icu, ti si naša straža, uzmi komunjaru Covu, a vrati nam Blaža. Moli ti se Bože, naša savijest cista, cuvaj Hrva.tsku i Bos.nu od s.r.ba i komunista. Ne bojimo se n.o.ž.a, ne bojimo se ž.i.c.e Osveta ce biti, radi Sre.bre.nice Sjajna zvijezd
Upravo TAJ prvak ove zemlje NIJE PRIMIO GOLA 1900 minuta ... ali po vama i to je savez sredio ... pa vidi se da neznate nogomet ili ti ga fudbal gledat... Uostalom možete samo sanjat o DUPLOJ KRUNI i titulama, a mi će mo uvijek igrati EVROPU ... No ipak MI nismo VI ..i Želim vam svu sreću sutra .... ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
Uvjek uz tebe i ti to dobro znas , tebe pratim ja za tebe navijam, zbog tebe dane noci ne spavam,citav zivot svoj tebi cu da dam...
I JOS JEDNOM SE POKAZALO DA U JACIM UTAKMICAMA NEMA ZEBE NI NA MAPI A POGOTOVO SVRAKU I JAMAKA KOJI SU POLOVNI IGRACI TJ. ZA NASE LIGE SAMO
Da ste im par noge polomili, pa bih razumio sto ste zavrsili sa 8 igraca, a ovako ste ispali pi-ck-i-ce kao sto i jeste, gledajte sutra kako se bori za svoj klub na Kosevu.
A jest mi drago pušioničari izgubiše a tako se napalili, kao i ovi večeras:))Luzeri:)
ali opet ćemo vam osvojiti ligu miševi
o slovenci pardon austrijski konjusari uvjek vas je austrija smatrala takvom sta ste se uzdigli mislite da ste u EU opet se zahvalite austriji opet da vam nije nje i da im nije zatrebao parking veliki ne bi bili u EU ))))))))))))):
Viola,imao si jučer priliku u lance bosance možeš doći kada god želiš,znaš šta te ceka
za bola Nije mi jasno šta se \"ostali\" narodi ove lijepe naše i predrage BIH petljaju i komentarišu na ovom forumu Želju,Manijake i Bh fudbal. Dakle, okrenite se k sebi svojim\" klupčićima\"(koji nikada nisu niti ce biti u rangu Želje) i navijajte za klubove i repku koji su daleko od vaših domova,i za koje samo možete sanjati da će te biti dio njih. Dakle,marrš odavde!!!!
FAMILIJA TI JE SVINJA STA CES TI NA OVOM PORTALU @HEHE TA TI JE DOBRA SA SPECIJALCIMA
bosance u lance, svi..-nj.a bosanska