Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jao java jesi inteligentan. jel i ti slusas tu kultnu sarajevku grupu? svaka ti cast. PUSITE KITU MANIJA(J)CI!!! JEBEM VAS U ZELJEZNIC(M)AR!!!
zeljo drugi ha ha ha ha pusite nam kitu pickice smrdljive
JAWA HVALA TI I OVOM DRUGOM NA INFORMACIJAMA ZNAS KOLIKO DUGO SAM OVO TRAZIO I SAD IMAMA TU PIJESMU EVO NE SKIDAM JE NIKAKO,HVALA.
ZA ALMIRA,DA NA TOJ STRANICI IMAŠ TU PIJESMU A PIJEVA TI JE GRUPA "SPEED TEN",NAPISAO JE OMAR ARIFHODZIĆ-ZVANI OMČO,INACE ON JE UVIJEK NA JUGU I VOLI ŽELJU VIŠE NEGO MAJKU SVOJU.A KAD JE ON POČEO DA PIJEVA HIP-HOP EDO MAAJKA NIJE NI POSTOJAO.ETO NADAM SE DA CES UZIVATI,CAO
Almire imas na www.jointunion.tk tu pjesmu zove se Voli ZELJU MANIJACE, et pa slusaj a onako nesto Pitari nikada nece moci slusati da napomenem odpjevana je 98. nakonm Zubanovog u 90-toj.
PA ZAR NIKO NE ZNA KO PIJEVA ONU ŽELJINU ŠAMPIONSKU PIJESMU(GDJE NABRAJAJU IGRAĆE) I GDJE MOGU SKINUTI TU STVAR,MOLIM VAS AKO ZNATE NAPIŠITE MI.HVALA
Ovo je tvoja MAJKARA KOJA je bila kod mene rekla da si jako nadaren za PUŠENJE KARINE.KONJU ONAJ VLAŠKI.Ajd mršššš,jebem li ti mamaru i pičku.
Join Union, posle pitanja se ne stavlja uzvicnik. Izgleda da ti i mama navija za Zelju. Ultra Sarajevo Curva Nord
"uscn" ZNAM JEL TI JE MAJKA PLAVUŠA!!!
jebem vas u usta ta pitarska
MNOGO SMO JAKI UMRITE DUSMANI
SVE STO ZELIM U OVOM TRENUTKUUU IGRAJ ZELJOO IGRAJ I POBJEDIIII ZA NAMA CE OSTATI NEREDIIII IGRAJ ZELJO IGRAJ I POBJEDIII
Znali ko onaj... Sta bude kad F.K Sarajevo dodje do polufinala Kup Uefa?? Ugasi Kitar playstation i ode spavat!! Za druge se cuje a ZELJO se zivi!!
Svaka cast Sirokom kao prvo. Braco kakav real ba?? Sarajevo ima trofeja?? Zeljo je imao losu sezonu a ode u Kup Uefa ako Bog da. Uglavnom drugi su imali srece zbog nase uprave ali to je nas problem mi smo ih bili izabrali. Slijedece godine ode Zeljo u ligu sampion a oni koji misle da su bolji od Zelje neka na uefa.com vide koji je najbolji Bosanski klub zadnji 50 godina!! Sampion je onaj ko je naviko.... ZELJO!!
znate li onu DA SAM PITAR JA NE BIH IMO SNA NE BIH SPAVO JA ZBOG TOG ŽELJE