Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Željo pola Dalmacije je uz tebe i DINAMO 💙💙
Hajde zeljkane digni se u svim segmentima pa da se sljedece sezone borimo za titule kao sto smo navikli,ebes ligu bez Sarajeva i Zelje jakih.
Ključne riječi: Pod Imperativom
BiH ligu treba ugasiti i fudbalere iz BH premier lige zaposliti kao magacinere, viljuskariste, sekjuritije, konobare, dostavljace, komercijaliste.
Igramo sa 5 veznjaka i NIKO pet utakmica ne zna dodati jednu loptu napadacu. JEDNU! Ne volim trenere koji igraju ziheraski, a to je upravo sada slucaj.
svi na Grbavicu protivnik nebitan,nek je dnevna tekma pa agregat se placa 15 hiljada a isto raje ce doci,bolje bi nam bilo kakvu akciju pokrenuti da se kupi isti
Ima li gde da nema ovog "sponzora" sa dresova... Toliko su darežljivi da im radnici rade za 400e... Tuga.