Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slavice se dupla kruna i jubilej Torpeda - 5 godina bez trofeja Para na paru virsla za fukaru
Željo ŠAMPION !!!
pitar ba, radoncic tvoj covjek??? sarajevski covjek???? pun mi vas je vise vas ppkk iz ovog grada, m.rsh kuci odakle si dos\'o
Do sutra, Zeljeznicari, do sutra. A onda, sportski ponos Hercegovine stupa na scenu.
Nema ti pojma. Haha uzeo pare i lafo vratio se u Zelju jer kao voli Zelju hahah... NIJE KVALITET ZA REPREZENTACIJU I GOTOVO. Nijedan igrac i Premier lige BiH nije kvalitet za Reprezentaciju jer i liga nije toliko kvalitetna, nema dovoljno ili uopste kvalitetnih utakmica da bi mogao igrati za Reprezentaciju. Vise se necu raspravljat, nek\' se dokaze pa moze se razmisliti o \"Reprezentaciji\" ali to je naucna fantastika.
željo željo željo željo j.e.b.e.m.o te mi željo željo željoželjo p.u.š.i.š nam ga ti
Koje to godine vi napuniste sjever? Tisu zvaljo mali...
Zeba je pare uzeo ii pokazao se kakva je igracina,a on tebi ni guzicu nebi dao da mu poljubis a ne nesto vise tako da šššššš ;)
Zeljo jest bolji Klub od Sarajeva... Ali navijaci su im NULA,pa sam djecurlija an tribini prosijek godina 17 xD jako ste smijesni vi manijaci haha,samo napunite jug kada se igra s repkom,na rodendan i protiv sarajev,,.Ziva istina :) Ovo je realno i sa strane gledajuci,veliki pozdrav..
dovedi mamu da ti pokazem poziciju
kako ljudi porede Uefinu ranglistu i zelju i sarajevo! smijesna ova djeca tako poredite i novaka i federera po rang listi a ustvari ne znate da ako ove godine rajvosa ne ode u evropu odose vrijedni poencici a zeljo ima konstantu da svake godine je igrao u evropi! pazite sta vam kazem iduce godine ce bit zeljo medu prvih 100! vozdrica
momak uozbilji se..! da taj Zeba sta valja on bi igrao negdje u Europi a ne u Zelji (BiH). Cuj reprezentacija., to slicno kad su govorili Torlak u Reprezentaciju. Nadji mi umjesto koga bi to mogao igrati Zeba u Reprezentaciji?
Opet taj Adilovic i opet taj Zeba.. ZAJKO ZEBA REPREZENTACIJI TREBA!!!
sampione sampione ole ole ole
Ma mogu mi se napuslt k**ca i Bilbija i Torlak
Pa valjda tornjak pobjeg\'o s lanca
Lako je dimitrijevicima biti prvi na tabeli kad pomocni trener Borca tuce naseg Torlaka