Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djete drago zna li ti babo da provodis toliko vremena na intrernetu, to ko fol ti pises nekome papak inteligencija i tako, djete drago ja nisam cuo rijeci koje si ti upotrijebio u nekoliko komentara , pa kad bi sve skupio od kako je gavrilo ubio ferdinanda .Sto se tice ostallih stvari to sto ti je babo prosle godine kupio od regresa polovan kompjuter te necini intelektualcem, biti u sarajevu od 92 te necini sarajlijom ti si joos uvjek focak or rogatica ili tako nesto.Pusti ti nama zelju a ti ima korida, ima vasar u dobrosevicima ,ima kulakov ili vac sta, uhvati se ti toga. Sto se tice pisanja moga pa jeste da mozda gramatika malo skripi al to je zato moj joslio zato sto jos od 85 nepisem bosanski,jugoslovenski svaki dan al eto trudim se .Nego nije buducnost otoka pijaca uhvati se skile moj joslilo ako ti radoncic nije rodzak.
Ovaj Jošilo je garant neka pica sa otoke koju smo mi sa Čengić Ville vazda tepali u bulju.Hallo kloc nemoj da se kriješ iza tastature nego kao veliki mangup sa Otoke reci ko si pa da te malo mi posjetimo da ti donesemi više taj benzin i šibicu,u šumu bolidu i poklopi se tim pitarski ušima.
Sta ima u Pazar? Jel se igra fudbal tamo? Na njihove portale pa mazi kitu \"tovotnom masti\" i j.bi familiju svoju iz Pazar!
Cuj ti Zivka derpea, podmaziv\'o svoju ki.ticu tovatnom masti da mu ne otpadne od silnog dr.kan.ja i trpanja u cm.ar svog decka. Jos bi on nesto palio... papane jedan jadni
pa mamu ti karam ludu ne znas sta pricas idiote jedan! kakav ti i 92. veze ti nemas, garant nakav balavac pa pise gluposti... nego fino stani pred ogledalo i pukni sebi 2 samara i reci necu nikad vise!
Hajde ti nama Josilo,nadimak koji si odabrao ti govori o stepnu tvoje inteligencije i okruzenju iz kojeg dolazis, reci nam sta je to TOVOTNA mast mozes biti i sarkastican samo nam objesni ....
Fino ti na benz. pumpu, kupi kanister benzina, pa kod kuce polij sebe i svoje retardirane roditelje i nece vam biti zima, a postedicete svijet od par bolesnika ;)
limvo rajvosa al te naheklam za ovaj post rego,o kanti benz. papak
Ovi pateticni pitari su nevjerovatni, Je li Torpedo pobjiedio Borca mozda? Nije, niti zna niti umije.
utakmica je bila beton! i navijanje i igra i sve... TM do groba :)
Željo u tuti, Saraj\'vo ga muti
Željo tututu - savio se u gutu :))
Poruka pitarima, s obzirom šta ste dosad pokazali u premijer lizi u svim utakmicama koliko je jadna vaša igra niđe veze, neznam što bi nas bilo strah to je nama otprilike ko da igramo s Vrbanjušom ilI Vratnikom. Ako ste realni trebalo bi vas biti strah jer vi jedva Travnik dobijete a o Borcu da ne govorim on je za vas Mančester što su vam ljudi demonstrirali na Koševu čak ni sudija vam nije mogao pomoči.
Bolesni ti postovi pravo,pises kao da si 92-e bio na Borijama ili Hresi i rokao po gradu. 155 mm i udri Ubice te mrznja majstore
Fakat ovi pitari nisu normalni,al\' fakat. Uvijek bahati i nerealni. Valjda ostalo od udba-e,neki geni,neke sile. Cast izuzecima. Bravo Amare !