Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta su mislili skutori da je gospodin Osim dzaba dole dosao.. Dosli smo po trofej i vracamo se s trofejom a djecurlija fasisticka moze samo oglabati dobre nase obrezane kao lijek protiv pristica.. PS. Pozivamo i pitarcice kao goste na proslavu titula, neka osjete kako se to titula/e slave, kazu prvih pet godina/dana/sati posta od titule je najteze a onda se covjek navikne pa moze i narednih deset, petnaest, dvadeset ko osale..
Daj Duplu!!! Zeljeznicar! Hvala Aaallaa.hu,hvala Bosni,Hvala Amaru osimu!
Da se razumijemo,navijam za FK Sarajevo od 5. godine,..čestitam Željezničaru na osvojenoj kruni,..Vidi ti \'WANNA BE HRVATA\' Smiješni ste...Ne vole vas Hrvati,pa se ovdje uzdižete da ste Hrvati,a ni blizu vi toga niste..VI ste kao i svi mi BOSANCI I HERCEGOVCI-pomirite se..Ako vam se ne sviđa,nema se šta reći,ne žele vas nigdje,ostanite,smirite se,ne uzdižite se,jer ste niko i ništa..Samo jedna nacija u prelijepoj našoj BiH!!!! Pozdrav :))))
Jadan je ovaj portal i njegovo uredništvo. Dojma sam da ga zajednički uređuju Hirtler, Staljin, Gebels, UDBA, fašisti, komunisti, Cerić, Lagumdžija i onaj Bakir s FTV.
Plačem ko malo djete, ne mogu vise da zadžim bol, ne pomažu tablete ni utra... ŽELJO MI JE NABIO KOMPLEXSE ZA CIJELI ZIVOT. SARAJEVO JADNA LI TI SUDBA JADNE LI NAS STVORI UDBA... JEDVA CEKAM BOZIĆ PA DA I MI PITARI NESŠTO SLAVIMO....
Smrta fašizmu , sloboda bosanskom narodu ..... Željo.....Željo
be navijacke feste.......neprocijenjivo to samo mogu tm.....hahahhahahahahha smijali se nasoj muci sad ste pravi kurci
dupa kruna trpaj te levate -------------------------------- tm zenica
jesu ovo oni \"navijaci\"kojih se vatikan odrekao zbog nacizma....hrpa balvana
jao kako su navijali ono je sigurno vrh....ali u okrugu do posusja hahahhahahaaaaaahahaha
Ne moras se vise truditi. Svi smo shvatili da si retardiran. Ti si obicni seljacic kojem vjerovatno zbog vlastite zaostalosti nista u zivotu ne ide od ruke. Crkni od muke ljigava sbodobo....
KO NE BI ZNAO SAMPIONSKU GENERACIJU I DUPLE KRUNAŠE :))) A vidite li vi ljudi ovdje da su vise od pola igraca ŽELJINA DJECA!!!!!!
JAO JAO::TREBA OVOG ŽELJU I NA EUROVIZIJU DA I TO OSVOJI HAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHA .... OOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOO OOOOOOOOO I NAPRIJED I NAPRIJED I NAPRIJED DA SLAVIMO DAJ GO DAJ GO DAJ GO I NEK SE BAKLJE PALE KAD PADNE DA PLANE I TRPAJ TE LEVATE I DALJE I DALJE OOOOOOO OOOOOOO OOOOO!!!
Sastav Željezničara od sinoć: Gušo, B. Čolić, Kerla, Bogičević, Kvesić, Svraka, Zolotić, Zeba, Bekrić, Selimović, Adilović...Još su igrali: Jamak, Stanić, Bešlija Bog da me u.bije ako znam nabrojati igrače svog Sarajeva.
Gledao utakmicu - iskreno Željo bio bolji i trebao ih je barem 0:2 dobiti. Čestitke komšijama - zaslužena dupla kruna a ovakav domaćinski primitivizam nas (sarajevske klubove) prati gdje god došli. Nije ni čudo što je Osim zabranio dolaske gostujućih navijača. Mi sa ovakvim insanima ne možemo ni u Afričku Uniju a kamoli u Europsku.
Đabe su mahali onim usranim zastavama kad su izgubili hehehehehe
NakonStoSeBolinaMamaSpustilaUgrobicIsviNjegoviSuPoceliDaPLacuDosaoJeMomakSaJuzneTribineIPosroJojSeNaKosti!!!! =) =) =) =)AkoTeJosStaZanimaPita j=) =) =)