Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@bolo Znam da ti je krivo što nisi položio prijemni u Horde Zla, ali to nije razlog da valjaš gluposti po ovom portalu...., mi pobjedimo jednu utakmicu hahahaha..., pa vi ne možete ni jednu tupane..., šta misliš zašto...., vjerovatno što ste kvalitetni..., hahahaha... Gore sam već spomenuo pa se educiraj, ne bih da se ponavljam, samo ću te pozvati da pročitaš odgovor vašeg tate Osima na jučer potpisan ugovor sa BH Telecom..., vidječeš iz njega da se i on kao glava BH fudbala šprda sa tom ligom sa kojom se vi dičite.... A kada je riječ o vašim mutnim krunama, okačite ih mačku o rep...., nije mi samo jasno kako vas nije STID dičiti se s njima, a ispadati od PLANINARA..., ma ustavri jasno mi je, vaš \"obraz\" može štošta podnijeti..., sjetimo se samo Trebinja....
Hahahaha...., vidi ovih pačenika - izdajnika sa Grbavice...., već se nafurali na ovo kukuruzište...., čega se pametan stidi, budala se ponosi...., dokazano u njihovom primjeru...., čak se i njihov tata šprda sa Ligom koju vodi-uništava, a oni jedva čekaju utakmicu na Piroti.... Dobro, znam da su i ovo ljeto zaradili pregršt KOMPLEKSA od VELIKANA FKS, pa će im ovo kukuruzište doći kao UTJEHA.... Bilo kako bilo, još jedno sivilo od lige počinje, nadati se samo da će konačno postati normalnije, poštenije i da će se mjesta osvajati na osnovu kvalitete, a ne na osnovu politike, nacionalnog ključa, korupcije..... Danas je ovo droba, sutra su na programu interesantnije utakmice i naravno BORDO BIJELI DIVOVI....
Firma ne posjeduje halal certifikat Sarajevski vrtići povukli paštete sa svinjetinom i prekinuli ugovor sa Redexom Direktorica JU \"Djeca Sarajeva\" kaže kako smatra da nema potrebe da se pravi skandal oko toga što se cijela stvar desila baš u mjesecu ramazanu, jer da je \"takvo šta strašno u kojem god mjesecu da se desilo\". Demokracija je pravo izbora, a ogranicavanje izbora i nametanje od strane vjerskih vodja je u najmanju ruku na.si,lje, pa do uvodjenja teokracije na mala vrata; a ne multikuluturalnost, demokracija, prihvatanje, otvorenost i tolerancija koje tako ocajno zelite prikazati svijetu. Americka izreka kaze:\"Ako stavis karmin na svinju, ipak ostaje svinja.\" Isto tako, ako islamizam reklamiras kao gradjanski koncept, to ipak ostaje samo frankenstajn od drzave. Jadna ona drzava u kojoj neizabrani vjerski lideri odredjuju pravila. Kako god vi ovo nazvali, rijec je o islamizaciji drzave! Tko nije sa nama dobice metak (u koverti). Musolini...sjecate li se?
boli pitare k.... njima je cilj dupla kruna. Kao i UVIJEK!!! HAHAHAHAHAHA
Kao prvo Željo je možda mali klub za Dinamo ,ali zato za sve naše klubove je Barsa.Kao drugo Željo je ispao od Slovenaca od istih onih koji Sarajevu uvale 6 komada u jednoj utakmici.Kao trece Osim stariji je godinu na celu komiteta a Željo najtrofejniji klub u državi kako, jeli sve osvojio za jednu sezonu.
Ne znam od kud ti na ovom clanku kada ne pratis nas fudbal/nogomet. Nemoj se praviti pametan, kada to nisi. Kada si zadnji put otisao na utakmicu da pomognes svoj klub kupovinom ulaznice, kada, sjedis za racunarom i seruckas, mislis da ce samo po sebi nesto doci, mislis da ce tvoj, moj i ini BH klubovi izboriti Evopsku ligu, tako sto ces ti i tebi slicni pametovati za racunarom, a ne otici na utakmici i pomoci svoj klub. Ako to mislis stvarno si \"pametan\".
kako te nije stid ??? :) pa de pregledaj slike i vaša izdanja iz sezone 2011/12 gdje ste bili prvi 9-10 kola ... gdje ste bili na gostovanjima pod zabranom i bez zabrane. Jel se kolona skuplja u moštrima kod Visokog prica se da vam je prva podruznica TM-a u moštrima :D hahahahahha paprika crew. kako god sretno danas i da ako Bog da izgubite ;) p.s. želju sam poštovo i cijenio ali nakon onog zadnjeg kola u Trebinju, mi ste se zgadili. Niste izgubili skoro godinu i onda vas Leotar \"rutinski pobjedi\" onaj mali golman Bukvic pusta golove (u.s.r.o. se sam sebi u karijeru), Adilovic prvi topnik lige se izmice od lopti, fula dvije šanse namjerno. Sramota ! ! ! ! ! Sve u svemu bolje bi i vama i nama bilo da ste odigrali pošteno, bolje je otić u Tuzlu na gostovanje nego po nekim selima hodat tipa srebrenik,gabela,vukojebina trebinje itd itd... SVIMA NAMA MUCO K.U.R.A.C. PUŠIO
Jesu se ovi navijaci nafurali majko mila. Jedni drugima govore kako su \"mali\" kao klubovi, a svi dobro znaju kakav se fudbal u nasoj ligi. I Zeljo i Sarajevo su u istoj banani. Neki klubovi prodju koje pretkolo i dice se time k\'o da su osigurali grupnu fazu nekog Evropskog takmicenja. Realno, ne znam ko vise prati nasu ligu, to lici na sve osim fudbal/nogomet.
http://www.youtube.com/watch?v=lL78vVsflwY EVO NAS EVROPOOOOOOOOOO
dabogda se niko ziv sa pirote ne vratio zemljotres vas tamo zakacio , a i ivica bude
amawe, jesu li i sudije bile na pwipwemama u međugowju ?
pa sto ovaj bht danas ne prenosi zelju npr. a sutra ne prenose sarajevo stvarno nam je ka.r.i.na ova nasa televizija ja odjavljujem rtv taksu ! bas su nesposobni !
Kad ce navijači zelje konacno svatit da u namjestanju prvenstva nema nikakva hajra.koliko jos treba da vas ljudi nabijaju u euro kupovima pa da se zapitate dali se isplati .Zeljo je posto sinonim za nabijanje.
Žao mi je samo što sa meljom ne igramo 1.kolo da vidimo plave štrunfete
jel ono sarajevu cilj dupla kruna (kao i uvijek!!!)? hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
@sto te nema Jel to ne računaš Bajramski i Hasetov turnir?
jučer je Amar Osim u jednom interviju rekao:\"mali klubovi često pobjede one vece ,npr mi smo uvjek na grbavici pobjeđivali Dinamo jer je dinamo tezio lepršavoj igri,a mi smo voljeli udarat\"BOLJE IKAD PRIZNAT DA STE MALI KLUB NEGO NIKAD.