Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je Grbavica bila najposjeceniji stadion na polusezoni, Manijaci fenomenalni u najtezim vremenima za klub. Bice jos bolje na proljece. VOLIM TE ZELJO 💙
@BosnjackiZmaj... bice da ti mrzis Xelju a nikoga u svom malom zivotu ne volis
Najsvjetlija tacka ove sezone, definitivno. Da su ovako srcano igrali na nekim drugim utakmicama bilo bi jos bolje stanje, al' s obzirom na to kakav ti imamo ovo je jako dobro.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
BRAVOOOOOOO 💙💙💙
Jebbem te željo !
Kamenjarski Srbi iz Listice su najveci fasisti na dunjaluku. Tamo niko ne moze da igra ko nije Hrvat, ovaj pardon lazni Hrvat. Bravo Zeljo.
Teren tezak,utakmica borbena,Zelji trebaju dva tri jos iskusnija igraca,na svakoj poziciji po jedan,i bude to bolja igra sa malo boljim nizom bez prosipanja bodova.
Volim te ŽELJO
Svi na jug a svi stali ispod transparenta hahaha
Sta je sa terenom,sto niste grijace upalili???? Aaaa da,pare od grijaca su date Osimu zbog kamate
Idemo Zeljo samo jako💙💙💙💙🏆🏆🏆🏆🏆🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Tri mjeseca pauze a Englezi igraju i za novi godinu,valjda je nasa liga zahtjevnija pa im je potrebna tolika pauza.
sta ti je kad dobiješ dvije plate hvala Nazife Hasanbegovicu hvala Mustafa Nurko
SRCE LUDO VOLI TE!
Vau....ushicen sam....tacno mi suze na oci idu....
ova utakmica je bila vaterpol
Kvalitet ovih klubova iz mizerne lige se najbolje vidi u evropskim takmičenjima. A to što su na svom stadionu prvi put pobijedili Š Brijeg poslije pet godina dovoljno govori.
Stadion oranica...tuga...
Kamenjarski Srbi iz Listice su najveci fasisti na dunjaluku. Tamo niko ne moze da igra ko nije Hrvat, ovaj pardon lazni Hrvat. Bravo Zeljo.
pozdrav svima iz Beograda,kucajte na you tube ja se sećam kao dan danas 1989 Željezničar Crvena Zvezda..3:0 za Želju,Zvezda sa Piksijem,Savićević,Pančev,Prosinečki,Stojanović..itd..puna Grbavica to je bila liga prava svaki potez momenat tren je bilo zadovoljstvo gledati,iskreno ovo je sad sve propast totalna i kod vas i kod nas,
Nebo se otvorilo a kljuca grotlo Grbavice....Pa klubovi koji su ovoliko voljeni mogu se nabrojiti na prste jedne ruke.