Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim te Zeljo :-)
Hvala ti Dimitrije što od Želje nema ništa bitnije ! Sretan rođendan voljeni klube 1921
Željo je najuspješniji i najtrofejniji BH klub ali je Sarajevo najbolji BH klub. :))
Voljeni klube sretan ti rodjendan ! Za Zelju se ne navija - Zeljo se voli!
sretan rodjendan najboljem klubu u BiH!
fk sarajevo je sirilo istinu o bosni u ratu a željo se trebao ugasiti jer je bio na onoj strani sarajevo kad je igralo u ratu sa parmom željini igraci ratovali na žuči i koti 850
Seljak, nije Željo bio na "onoj" strani nego je stadion Grbavica bila na ničijoj teritoriji al' pošto ti očigledno nisi bio u ratu kao i kompletno fks nemam ja s tobom ovdje šta raspravljat' male bordo pobjegulje!
3 puta koja je najveca pobjeda i poraz odzvanja mi u usima napisite koliko evropskih nastupa ima najgledanije tekme al mrsko je u arhivu zaviriti
Pobjede sve i poraze mi sa tobom prošli smo Bili smo tu i pjevali samo tebe vjerno bodrili 92 godine ponosa... SAMO JE JEDAN GRIJEHA VRIJEDAN!
1921 NASTALA JE LJUBAV!
Haman 100 godina postojanja a osvojene 2 titule i jedan cup. Koliko je samo znoja prosuto za nista, stotine hiljada sati uzaludnog treniranja. E moj Dimitrije jesi osnovao klub u PM.
Ti baš ne pratiš fudbal vidim, mora da si neka pederčina!
... Bombaj štampa: Željo, to je moj tim. ....Tifa:Grbavica .....Zabranjeno pušenje: Nije to ( Čuva Bog Želju svog) Šta reć?!
Cuj Dmitrije i Leple rodjene sarajlije. To je mislim vazno za dokazivanje cistokrvnosti kluba. Bez toga ne bi bio sarajevski klub nego poljski il sa neke druge planete.
Željezničar je u svojoj historiji igrao protiv velikih klubova poput Santosa (1969.), Intera (1971.) i Arsenala (1976.)Sarajevo(svake godine 2x). Pa ja sa velikim klubovima se igralo..
na čemu si ti paša moj
ZELJO SE VOLI DO GROBA!!!
Zmaj od Bosne - Željezničar 9:1
Nekom rat, nekom brat!
dok su nasi igraci bili na linijama vasi su trenirali i lumpovali s unproforom toliko o tome
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Aleaaa a'leaaa Željo ja tebeee volim ludooo' i u zivotu svome ja ne zelim nista drugo ! Alleeeaa 'a'leaa Željooo i danas tu sam jaaaa.,jer si jedan jedini jer si nepobjedivi naprijed Željo naprijed moja ljubavi !
Željo