Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njljepši fudbal se igrao u vrijeme Milomira Odovića. Prije i poslije njega je bilo izbij, nabij pa ako možeš zabij. Od svega ovoga ono što najviše nervira jeste prebacivanje lopte na stranu. Mogu prožvakati to da se radi u europskim utakmicama ali u našoj ligi ne. Umjesto da se odvaže na šut oni šaltaju na stranu. Isto kao da u našoj ligi brane Neuer, Buffon, Barthez.. Vakat je da Veca nauči ispucavati loptu a ne da mu svaka ide u autove. Naprijed Željo ljubavi moja!
Samo nek pogledaju statistiku uspješnih ubacivanja sa strane. Najbolji europski i svjetski krilni igrači ne mogu sastaviti dva centaršuta sa strane za 90 minuta.
Slazem se sa clankom, ali gdje je clanak o "Realu sa Koseva", kako ga nazivaju zaludjeli navijaci, i njegovom ispadanju od amaterske Zarije? I da ne zaboravimo, nedavno je ova ista Zeta izbacila Sarajevo iz EL. Pa sta mislite sto su se radovali kad su izvukli Zelju? Mislili da ce opet kao protiv Sarajeva ...
Istina je da je u ovoj priči jedino dobro to što se PROĐE, ostalo je svE JAO MENI . . . Nije to dobro, ne valja, ali ipak za Pitare je POJAM ...
@XE:D Hadis Zubanović!
Sad kako su objavili jedan članak i za Sarajevo ovaj Omar mi još ljepši.... Tačno bih ga ženio.
Analiza napisana da se Zeljo predstavi losijim nego sto zaista jeste. Tacno je da je Zeljo daleko od nivoa na kojem bi trebao i moze biti. Ima puno prostora za korekciju. Medjutim, odigrali su bolje od Zete u dvije utakmice. Individualni kvalitet pojedinca, sto potencira autor teksta je pozeljan element svake ekipe. Sta sad, od 5 golova Barce, 4 zabio Messi iz solo akcija, i to je ok, a kad Zakaric da gol.iz slobodnjaka tome treba umanjivati vrijednost? Smijesno
U ovoj analizi se definitivno vide greške u Željinoj igri koje bi neki bolji protivnik siguran sam kaznio. Nadam se da će Petrović uspjeti otkloniti taktičke greške ali je pitanje da li će uspjeti izaći na kraj sa greškama igrača koje prave a nevjerovatno su glupe-amaterske. Naš najveći problem je što sami sebi stvorimo probleme u igri. Mosa Ljože
bilo kako bilo trebaju jos bolje odigrati u sledecoj utakmici,samo naprijed momci derite i Svedjane
Sta je ba ovo, kakva je ovo analiza, ko je ovo radio???Ili je ovo jos jedan pokusaj BOTOVA da otjeraju Petrovica.Sta je ovaj frajer sebi umislio da je Zeljo Barcelona pa da bude tika-taka.Zemljace budi zadovoljan sto su prosli, po mom licnom uvjerenju i vise nego zasluzeno u dvije utakmice duplo bolji od Zete.Lafo nabijanje lopte i stavi golmana kako ispuca 10 lopti pa sta on treba nesto odigravati.Halllloooo tupane ovdje se igra na rezultat,imalo je Sarajevo 36 suteva 2 penala i masi usima.
Ma ja golovi su slucajnost... Cim ZELJO ide dalje sve je slucajno - poklonjeno - kupljeno - mater vam...
A Sarajevo kad ispadne bili su duplo bolji, protivnike je sreća pratila.
Zar je uopšte potrebno analizirati igru naših klubova?! Ovako kako igraju je ispod svih granica profesionalnog fudbala...A tako igraju zadnjih 25 god. Analiza neće ništa promijeniti...
dobre su analize da se bilo ko i malo strucan bavi snjima ,sinoc je Buki imao par dobrih analiza i mislim da u Zelji trebaju sjesti pa pozvati i Odu i Bukija za neki komentar onako uz sok kafu nije s goreg...Amara ne zovite dok mu ne vratite 600 hiljada
SELJO IZ GOING TU BI FAKT BAJ AIK
Dobre primjedbe. Slazem se da Zeljo igra bez igre i da se vecina golova postigne na srecu ili greskama odbrane protivnika, a tako nekako igra i repka s tim da ima kvalitetnijih pojedinaca pa to tu i tamo izgleda ozbiljnije. Igra Zelje kao i ostalih domacih klubova jedva da se moze nazvati dobrom, jedva da se tu vidi neka a kamoli nekoliko taktika... moze i mora bolje.
Eto kakvi ste vi amateri navijaci Zelje. Analiza je potpuno na mjestu . Uvijek moze bolje i uvijek treba traziti vise . A da je novinar u pravu pokazace se vrlo brzo protiv AIK -a . I sta cete onda ? Zadovoljavate se prolaskom protiv ekipe koju ste trebali nakantati 5:0 u prvoj utakmici i otici u CG turisticki . Ne zelim da umanjujem ovaj rezultat , al daleko je to jos od prave igre koja je potrebna da bi se otislo u grupu. Sarajevo da i ne spominjem , za nas ste Real trenutno.
Analiza se odnosi na klub koji je prosa u 2 pretkole EL, pa se mi mozemo sloziti ili nesloziti, ali vi mozete samo da gledate i sutite, jer ste svoje pokazali.
Daju analizu želje koji je prošao, a nema analize igre Sarajeva koji je ispao i obrazloženja zbog čega. Doduše, to već svi znaju :)
I ja čitam i ne vjerujem. Da ne znam rezultat, kont'o bih da smo ispali.
Stoperi preloše odigrali (daleko od igrača), Stana isto možda i najgori, Siniša bez greške (defanzivno), Radinović dobar u prvom a Blagojević u drugom, Zeba dobar, Zakarić najbolje odigrao, Zec ništa nije pokazao (Baho i Buki ga miješali sa Blagojevićem ispade samo on igra) skoro da se vidio nije, Lendrić svoj posao odradio. Zakarić najbolji, sa njim Zeba i Stevanović.