Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igrači Želje bukvalno u šoku nakon preloma noge Zolotića, ovog Miličevića treba odstraniti iz fudbala isto kao i onog malog ustašu sto je podapinjao igracu Veleža, žao mi Zolotića, suze raje na stadionu dovoljno su rekle, za nadati se da ce se mali Zola vratiti na teren kad tad, ZOLOTIĆU IZDRŽI !!!
I KAD MI SRCE STANE; I BOG MI SKLOPI OCI ZAKUCAT CE BAR JOS JEDNOM I ZA TE CU S NEBA DOCI!!! NERMINE IZDRZI ! MANIJACI TE VOLE NE DAJ SE !
Nemoj mu psovati ne spustamo se na nivo malih klubova koji svoje igrace ganjaju po terenu da ih biju jer ne pobjedzuju.Gospoda su na Grbavici, znate ko ce na Kosevu da doceka onakav pljesak na 0:0?
Bravo Zrinja, hrabro protiv sudaca i Manijaka. Hocu ja dobit novčanu kaznu jer sam spomenuo suce u negativnom kontekstu?
Kao pljesak na 0:0 podrška ovo ono smiješno! Gazi male plave štrumpfove!
eeee pa nismo mi torpedovci..ipak mi svoj klub volimo i kad pobjedzuje i kad gubi, samo je vazno da se bori.I to je uvijek bila velika razlika izmedzu vas i nas, Zeljo se voli za ostale se navija.Ne mozes voljeti nesto nastalo na komunistickom rezimu i nesto sto su nasi ocevi radnici zeljeznica osnovali.
Nemogu da vjerujem da ima ovakvih igraca poput ovog kretena iz svinjskog..pa treba mu dati zabranu bavljenja fudbalom odmah !!!!
BALIJE USTAŠE I ČETNICI DESMR KO POLJSKA HALA
A mogli ste osigurat titulu vako ga pusite.-A igrača vam ponestaje (ubiše vas ustaše)-na grbavici,A vi i dalje pjevajte Jebi malo Sarajvo , a jadniji ste od bilo koga,vaši igrači a mali šugavci pogotovo
Zola lave ne daj se...
Izdrži Zola, svi smo uz tebe !
http://www.youtube.com/watch?v=QCSRY-Y7DaE
rajvoSa u