Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li negdje snimak da se pogleda? Hvala!
imaš na teletekstu...np
Ne pravi se pametan, utakmica je bila u direktnom prenosu, snimak još uvijek postoji samo što su ga stavili pod "provate" i ne može se pogledati. Ne pitam bezveze jer je mogao neko da ga snimi sa YouTube-a i postavi negdje drugo samo je pitanje da li je iko.
Bravo permanentni opet nas Siroki silova, odigrasmo strahovitu utakmicu ali samo u tvojim ocima....prelose je ovo
Celo idi u Njemacku pa tamo pisti i pravi spisak igraca Ali ima Mali problemen,Svabu nemoze folirat.
ne moze*
Zeljo slabo, Siroki odlican, pogotovo u drugom poluvremenu gdje su igrala 6 juniora
Kad ce vise Petrovic shvatit da željo ne mora i ne smije igrat denfanzivan fudbal,pa bolan prosjek golova po utakmici 1 nismo nikog nadigrali cijelo prvenstvo i pripreme poserem se ja u formaciju s 2 defanzivna vezna
siroki je zaslužio pobijedit
Željo slabo skroz odigrao. Može i mora bolje. Petroviću ak misliš bar ovo pretkolo da prođemo moraš nešta skontati. Sa ovakvom igrom teško da bi u našoj ligi i čevrti završili. Široki solidan, pogotovo druga postava koja je ušla. Fino igraju od noge do noge a ovaj Wagner bi i sa haman 40 godina bio pojačanje u svakoj ekipi ove lige.