Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zajedno obilježiti dan Državnosti naše nam jedne BiH na početku tekme pjevanjem himne. A onda neka bolji pobjedi !
Navijaci zvezde i partizana su.pripremili koreografiju za mladica da vidimo kako xe sarajevski degenerici osramotiti ljucki rod
Ne placam RTV taksu dok ne budu imal kvalitetan program: filmove,americke top serije, Seriu A,BH ligu,prenos repke u bilo kojem sportu,poucne dokumentarce itd...
ko još gleda filmove i serije je TV? ovo je 2o17...
Znam koristim SMART TV i sve mi je dostupno i nek mi daju razloge zbog kojih bi trebao placati rtv taksu
S❤A❤R❤A❤J❤E❤V❤O ❤ ❤ ❤ HORDE ZLA ❤ ❤ ❤
Odlicna prilika da se pokaze kako je ovaj derbi po mnogo cemu specifican u svijetu fudbala. Ne treba praviti probleme . U redu je da se prepucavamo , da budemo kreativni u tim samo nama znanim cackanjima. Djeco draga vasi ocevi su zajedno branili ovaj grad i ne treba da se patoloski mrzite. Za mene kao pitara , Djilda je heroj ovog grada.
Imali prijenosa na tv -u ili dajte mi link stream ,stop porno. :)
hoće li tramvaji raditi
Neće se ništa razlikovati od ovih zadnjih, vjerovatno će završiti od 0 do 2gola standardnim rezultatima 0:0, 1:1, 0:1 ili 1:0 nikako 2:0 za bilo koga. Željo igra užasno za gledati tj. nema se šta vidjeti a I Sarajevo je ljepše igralo kada je tek Husref došao sada je to već taktiziranje a I pritisak raste pa se damu stišću. Vjerovatno će biti identičan onom užasnom sa Koševa, ništa ni sa čim. Navijanje će biti u znaku državnosti i godišnjica kao da se I ne igra derbi.
svi zajedno otvoriti utakmicu pjesmom "Da Te Nije Alija" a bolji neka pobijedi.
@šta ima ba? Baš! Je li derbi ili državni skup ili tamo neki operski hor koji pokušava spremiti himnu? Sve manje se podrška klubovima daje!
Pitari spremite pare Husrefu za novi bajpas
ZAJEDNO PJEVATI PJESME KOJE VELICAJU NASU ZEMLJU!!! Jebemonim i Ratka i RS i HB
Heroj iza tastature