Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Zelji na pobjedi na malim kitarima👍, a sto se tice Manijaka zasluzuju jednu veliku 0 👎za onaj transparent kojim su pokazali da se odricu nebosnjaka u svojim redovima. Velika mrlja na pobjedu naseg Zelje je onaj transparent, pa bi upitao tu seosku balavurdiju koja je postavila smece od transparenta, jeste se to odrekli Stoleta iz Bora???
@BosanacCekaVizu Ma to je stoka koja ne smije maknuti iz svoje nahije pa na ovaj naćin liječi svu svoju frustraciju.
@A_Qmega Probudio se Analni Cuvar familije IzMetbegovic kako je BOTINO... Forza ŽELJO!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Otkazana parada ponosa u Sa, kazu fk Sarajevo sve primilo. 😂
Pozdrav za kone 🖐️😂
pa da, oni nama nikad ni nisu mogli pošteno zabit 5 komada..mi njih trpali i u ex šugi oni nas gladne,bose,poderane u ratu natrpali 5-0 nakon što su se iz Italije vratili sa turneje..to je slika i prilika o kakvom se pogan klubu radi!
zasto se banuju ljudi koji podrzavaju ovu parolu u kojoj nema nista uvrijedljivo ??? .Pogledajte malo komsiluk sta se kaci po ogradama stadiona a ovo vam smeta.. e moji bosanci
Jel samo meni ovaj Zeljin dalmatinac ide na qu4a€ ?
kuruz liga na kuruznim njivama..;)
SVAKA CAST MANIJACIMA ZA PAROLU! Bosnjak kad skonta parolu bit ce mu i bolje...
Manijaci svaka cast na transparentu,kome smeta sto Bosnjaci postoje sta cu mu ja...trans ne vrijedja nikoga
Zasto ste protiv transparenta?Pa sarajevo jest, budimo realni .bosnjacki klub!Za zelju nisam bio siguran (kao i mnogi nebosnjaci) ali cim su promjenili NK u FK ,dalo se naslutiti!Sve je to legitimno!To su bosnjacki klubovi, transparent nikog ne vrijeda i sve ok!
To givori koliko su losi Sarajlije motsju poraditi na svenu sramota da izgube sa 5 komada
Ovi sto pisu imaju krizu identiteta,. I Srbin moze biti bosnjak.... Jug je samo jedan!!!!
Pobjedani igra beton, sariranje pitara! Zbog transparenta i organizacije mi je ovo bila posljednja utakmica na kojoj sam bio! Specijalce u skolu posaljite nek nauce svoj jezik kako bi mogli razgovarati a ne pametovati jer ne da nisu pametni, nego su glupi ko k.... !!! Kad udjem na stadion ne mogu izac do kraja, zakljucana kapija? Razmisljam cak i da vas tuzim zbog toga i imam sastanak s advokatom u ponedjeljak pa se mozda i vidimo uskoro! Sve u svemu lijepa utakmica a klub karina
Ti ocito nisi do ove ni bio na utakmicama, cim ne znas da se navijaci ne pustaju u isto vrijeme iz sigurnosnih razloga... Uvijek je tako i svi znaju pravila prije nego sto krenu na utakmicu...
@Zigollo Ja molim tebe i slicne tebi, nemojte nikad doci na Grbavicu, ucinite i sebi i nama uslugu!
Bio sam. Sarajevo je te 1984 dobilo čak dva crvena kartona. Jedan je dobio baš Husref. Ali su uspjeli dati gol sa 9 igrača.
Bravo za transparent i igru svaka cast
Pa logicno. Olimpijada bila 84, a eyof 2019. Tolika razlika i u kvaliteti derbija.