Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Kasumovic i drustvo vec kolima stimaju rezultate, 5+ i slicno, Perco & CO vode klub po nalogu u siguran kanal, dvica ko Trebevic! Cujemo se oko 20 h...
ajmo Željo i Gošk..Čelik prva federale
Kakav AMATER trebaš biti da od jednog kluba koji bi se trebao boriti za titulu ti napraviš klub kojem je i Evropa upitna? Da tuga bude veća kakvi AMATERI u klubu trebaju biti da ne vide da nas navedena činjenica vremenom vodi da od kluba kojem je Evropa upitna mi ostanemo i bez lige za prvaka, trenutno smo dva boda iznad crte. Ovo je samo čist dokaz kakav AMATERIZAM vlada u svim segmentima kluba koji su vezani za teren. ŽALOSNO na šta je Željo došao!
Yebo li vam Adžem mater svima u klubu koji su zaslužni prvenstveno za njegovo imenovanje (kao AMATERA, bez iskustva da se uči na našem klubu) a onda i zbog toga što nije smjenjan kada je nakon očajnih rezultata i dokazao da je AMATER. Na šta ste nam klub doveli, ne može se ni utakmica pogledati, godišnju sam poklonio. Treba na skupštini smjenu uprave tražiti, neka odgovaraju za očajne rezultate proteklih godina i činjenicu da pehara nema sezonama. Sezonama se ovo ponavlja!
Nismo mi GP Željezničar već FK Željezničar! Prema tome, rezultati kluba se trebaju gledati iz tog ugla.
ako ne dobijemo nikad slabiji celik onda stvarno ...
Čelik koliko god da je loš protiv nas odigra odlično uvijek. Nema tu lakih bodova, sve je moguće.
Da Čelik uzme bod ja sam zadovoljan,plus pored toga utakmicu prate investitori iz Turske i Katara i oni szpci iz Saveza.
Sve je to vjetar u leđa igračima čelika, ne treba ih dodatno motivisati. Dat će 200% svojih mogućnosti, ako Željo ne da isto neće ni boda osvojiti
OVA NASA LIGA SAMO SE NAMJESTAJU REZULTATI
Sabahajrula, zelimo 3 boda iz Zenice!
Manijaci,dobro dosli u Zenicu.
Nadam se da smo dobrodošli i da će sve proći u najboljem redu. I naravno da ćemo osvojiti tri boda.