Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKO JE MOGUCE DA START NA STANICA NIJE DIREKTAN CRVENI KARTON????
ZAKARA
Odlicna utakmica, svaka cast Zakari, Secerovic danas premasio Regoja po krkanluku, nazalost jer Mladost bijase korektna ekipa
Šećerović najveći papak što je ikad igrao u Želji i protiv Želje, smrad, jad..
kakva je seljacina onaj Šecerovic ..tri utakmice za onaj start mu dati pa nek ide kukuruze saditi
Rutinski odradjeno. Bravo Plavi.
Sve je super, samo utakmice bar 10 kola lige prebaciti u Hercegovinu da se igraju. Ovakvi tereni u oktobru, šta tek očekivati novembar, decembar ili februar?
a sudiju treba tuzit za crveni sto je dao mladosti pa covjek nista nije uradio toliko o bih sudijama
@TOTORIINA Nije ništa uradio samo je puno prićao a već je imao žuti.
@KRVAVI mogli su oni hladno prije dobit crveni karton onaj faul nad stanicem je direktan crveni karton
💙💙💙💙💙💙💙💙 VOLIM TE ZELJO 💙💙💙💙💙💙💙💙
Nismo Barsa i nikad biti necemo, ali Željo je gubio tekme a bio ispracen aplauzima i ovacijama , jer je imao igru! Ovaj diletant nije za klupe, a jug nije propao, nego nece vise ljudi da dolaze da gledaju patnju na terenu! ja pratim Želju sa sjevera, i tu je nazalost puno nezadavoljnih
onaj....kako se zove....ovaj....hahaha...Sablja je kralj
po ko zna koji put se zajebem i odem na tekmu(ipak je ljubav u pitanju) , i opet cu ponoviti Adzeme diletantu odlazi iz našeg Želje!
Vidi sta je Manijaka doslo koda je Dzabe bilo HAHHHAAAHHAA