Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijep gest… Ne bi bilo lose da i mi pitari dodjemo. Ovaj covjek je puno zaduzio i grad i drzavu! Pocivaj u miru!
@paplukas Respect to je pravi pitar. Pitar od Manijaka.
Malo sam fulio htio sam napisati pozdrav pitaru od Manijaka cisto da se zna da je greska.
Ovako se odaje pocast ljudima, a Ivica je zasluzio da ga Sarajevo i BiH isprate dostojanstveno Svi na stadion IVICE OSIMA 💙💙
Pocivaj u miru legendo!Mnogo si zadužio ovaj grad i fudbal na ovom prostoru,a i sirom svijeta. Najprije si bio covjek koji zastupa svoj stav i mišljenje.Kapa do poda MAESTRO
Hvala ti za sve najveći bosanski sine.
Trebalo bi zabraniti danasnjoj tzv. „eliti“da spominje ime ovog covjeka.Da uopste ne izrazavaju saučešće porodici.Sve su unistili i upropastili sto su ovakve ljudske gromade stvarale…doveli su grad Sarajevo ne jedan seoski nivo.Citava evropa danas piše o njemu….Osim,Pape,Kindze,Tanjevic,Paja,Meša…zna te li ko su oni???)
Simbol jednog vremena, veliki covjek i strucnjak. Neka pociva u miru. Banjalucanka
Pocivaj u miru legendo
Ja sam mrtvi Pitar ali sam volio ovog Čovjeka. Lahka ti zemlja Bosanska IVICE
Kup BH da se zove kup Ivice Osima
Radio sam sa japancima i malo koji japanac nije znao za Ivicu Osima. Ovo je veliki gubitak, malo je ko je svjestan koji dobar ambasador za ovu zemlju je bio Ivica. Nek ti je laka zemlja crna bosanska, koju si toliko volio.
Ivica I davorin legende
treba Zvorničku preimenovati u ul. ivice Osima
idemo svi,sarajlije ,sandzaklije,romi,ostali, svi idemo
Ode sa Švabom i BiH nogomet...
Dolazim s porodicom
Svi NA GRBAVICU
Stare mi, iftarit ću na stadionu,ha ja šta ima veze