Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ublehasi iz saveza , jel vam uvijek novinari moraju otkrivati potencijalne reprezentativce. Radite li ista majmuni , koliko igraca gubimo zbog nesposobnosti i lopovluka to je zalosno
I JA SAM PROTIV OVIH LOPOVA IZ SAVEZA ALI OVOGA HRUSTICA SU POZIVALI JA MISLIM MESA A ON JE REKAO JE DA CE IGRATI ZA AUSTRALIJU PREMA TOME SIKTER MALI IGRAJ ZA KENGURE
Rade ... peglaju fotelju 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
21 godina, Eredivisie i jos krilo (uz desnog beka najdeficitarnija pozicija u reprezentaciji). Nadam se da ce zaigrati za nas !
Selektor mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine Vinko Marinović je pozvao Ajdina Hrustića za utakmicu kvalifikacija protiv Švicarske, no mladi fudbaler je odlučio odbiti poziv te prihvatiti onaj od strane Australije.
Haris Vuckic sto igra zaTwente je dobar. Po imenu izgleda da je nas.Odigrao jednu prijateljsku za Sloveniju.Ne znam da li se ta racuna.
Mali je dobar. Nek ga Samir jos malo nagovori.
Tipura ovaj put si kiksao !!! Pišeš tekst o potencijalnom reprezentativcu a nisi napisao da je dobio poziv u21 repke i ODBIO !!
Sjećaš se šta je bilo s Hajrovićem? Ko zna da li je zaista odbio i šta želi?
@BijeliLion Druze zvaničan poziv je dobio od Marinovica i od Australije istovremeno.Odazvao se pozivu Australije a nas odbio. Ne ulazim u to da li se on predomislio kao Hajrovic ali smatram da je ovo trebao napissati u tekstu ako već piše tekst na tu temu.
Ako mu ponude mjesto za Mundijal, vjerojatno će uzeti Australiju, tesko odoljeti
sljedeci ibrakadabra sestra od DABRA
nema smisla da igra za drugu zemlju drugovi iz saveza. nemojte se bavit samo izgradnjom zgrade saveza dok mi nazadujemo na fifinoj rang ljestvici. dajate saberite tu dijecu po svijetu sto drmaju ligama i pune protivnicke mreze.
ABORIĐANIN
Izgleda od jos jedan u nizu bisera poput Zlatana Ibrahimovica
HAHA CUJ RAZMISLJA SUPC.C , MISLI SAD JE SEKTOR AUSTRALIJE HOLANDJAN PA CE ZVATI . SIKTER MAJMUNCICUUUUUUUU
Sine bjezi sto dalje odavde
Pratim ligu holandsku redovno. Ovog supka nema ni na mapi.
@hordanje.zla TAKO JE NEMA GA NI NA MAPI
sad čemo mi otet ovog od Australije a kad nama uzmu Hrvatska i Srbija igrače onda se bunimo
Može igrat samo za srbiju jer je sandžaklija. Neka hvala