Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bice gusto, bice 0-2
@v0lvo hahahah,ona treba bez dlake hahahah,pa kome je on jos zavukao hahahah,jedino debilcicima poput tebe koje fura da je neki igrac a obicna karina
@v0lvo Huliganuuuuuu
Zbog istaknute zelje da nase komsije dobiju veci broj ulaznica.to smo im omogucili ,pored dosadasnji velicina M,L,S,XS,XL, omogucili smo im kupovinu i XXL ulaznica samo pozurite komsije broj je ogranicen😂
Titula je u Metropoli !
Ovo treba biti izjava dana ...
Ima jedan mali tim, igramo se uvijekcs njim. Tom je timu ime Zeljo...
Koliko ste vi pojedinci glupi karinasi i mislite da ste zanimljivi nekome?! Derbi kao derbi nikad vise nece biti derbi zbog klosarcica kojima se napune glave glupostima i koji osiguravaju uvijek neka sranja u gradu i bas zbog toga sva ona fina sarajevska raja i ne ide vise na derbi. Uvijek je bilo zezanje i sala protivnickih navijaca ali nikad vrijedjanja. Toga vise nema nit ce vise ikad biti...na zalost!
Volio bih da Sarajevo hoće odigrati kao zadnje tri utakmice, da bude puno golova i da Željo da jedan gol, a Sarajevo tri, od čega jedan autogol : )
Dzaba Turski avioni Maleziski milioni opet nece biti sampioni
igrajte za HVO Mostar
Igrat cemo ti za mamu
Pa čim igraš za ZeljezniČmar naravno da ti nije jasno jer da ti je jasno glupane bio bi profesor na faksu papak.
Svi na Kosevo! I plava i bordo nacija treba da napune stadion i zajedno zapjevaju "Jedna si jedina". A titula neka dodje u Sarajevo.
E jesi vala ruzan ko kerrrr
Nema inata tu moj Zajko nego pustit ce vam Sarajevo da budete prvaci
Ma nisi seljacina....
tzv. 0:0 derbi
ovaj Crnkic i Duljevic su prejaki e sad ko ih ceka dole Bogicevic i Bocca..na sta ce to liciti probit ce ih ovi
dudlaj ga zajko. nedonosce, jadu mali. oblacio si ti i bordo dres, volis pare kurvo mala.