Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trener Slavije nije trebao , "sram ga bilo", javno govoriti da se Sarajevu šteli, gdje češ protiv kluba, koji sada ima najjače sponzore u državi, i opet i pored štela, da im zabi Željo go na Koševu , ne bi bili prvaci! A glavno mi je bilo poslije onog gola Slaviji iz školskog ofsajda, kao "Teren je bruka, uslovi loši", pa oni i pored objektivno očajnog terena uspješno zavališe Slaviji iz opsajda i uzeše silom titulu !!!
@Filter200 02.06.2015. u 20:22 -3 Ovog Šaviju kazniše što je govorio da je Sarajevo kupilo sudiju protiv Slavije ?? Što je javno rekao da su namjestili ?? Ako je samo to, onda pišam se na tu vašu demokratiju. Nije trebao javno govoriti da se Sarajevu šteli, gdje češ protiv kluba, koji sada ima najjače sponzore u državi, i opet i pored štela, da im zabi Željo go na Koševu , ne bi bili prvaci! A glavno mi je bilo poslije onog gola Slaviji iz školskog ofsajda, kao "Teren je bruka, uslovi loši", pa oni i pored objektivno očajnog terena uspješno zavališe Slaviji iz opsajda i uzeše silom titulu !!!
E sad treba UEFI prijaviti fudbalski savez BiH i majmune koji rade u njemu jer nisu sankcionisali namjestanje utakmica. A i zasto bi kad su sami ucestvovali u laziranju jer su primili pare.Zdravko je bio u pravu za utakmicu Slavija-Sarajevo.Ko god vidi snimak sa te utakmice moze se uvjeriti.Zato bi trebalo poslati UEFI snimke sumljivih utakmica a to su vecinom bile one gdje je Sarajevo igralo.Da nije bilo amidzinih para da se potkupe svi od sudiske organizacije, sudija, majmuna iz saveza a i pojedinaca iz protivnickih timova, pitari nikad ne bi osvojili titlu bez obzira na pojacanja koja su doveli.
avdo husejnovic u 60 i kojoj ocam :))))
Ovi "pitari" su mogli izgraditi stadion koliko su platili kazni zbog one svoeu nadrogirane stoke "navijačke"
Svoj ti posao "gospodicna".
ima vincent, vi imate ...necu da lajem pred suncicom ;)
a sta je sa Celikom hoce li on biti kaznjen ?
A gdje je kazna za one majmune sto su okrenuli ledja homni BiH.
dobro pitanje, ipak su "profesionalni" igrači u pitanju i moraju poštovati ono što njihov narod neće da poštuje. Oni trebaju biti primjer, al to ne pokazaše.
ovaj savez podera bijedu... cuj naplacuju kazne za dupli razglas?hahah
Ovom Saviji bi trebali malo povijest/istoriju prelistati, potencijalno ratni zlocinac.
Mozda jest al je za tekmu u pravu bio
Kupi covjeku kosilice i pomozi mu da pokosi njivu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)