Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ružna, pokvarena i sponza. Jesi je izabrao svaka ti čast. 😂😂😂😂
Pa kakva joj je phicka onda kad ga ovako mota oko prsta??
Zbog Wande? Kakav zenomrzacki clanak.
Fuj kakav šovinizam opet na Klixu. Jel to on ima 12 godina a zakonski staratelj mu je žena ili šta? Ko god je punoljetan ima pravo da donosi svoje odluke. Jadno kakve vijesti prenosite.
@TopKomentar Poslovnu sposobnost fizička osoba stječe punoljetnošću, a pravna danom nastanka, ako pravnim propisima (zakonom) nije drukčije određeno. Ako je udaren u glavu kao sto jest onda: Umjesto osobe koja nema poslovnu sposobnost očitovat će svoju volju njezin zakonski zastupnik ili skrbnik.
treba tužiti ! došli iz juventusa pa kroje sudbinu Marotta i Conte
De Light gledaj i uči, imaš veliku perspektivu kako si krenuo da završiš ko i on
Onaj osječaj kad ti žena sjjebe ugovor😂