Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja cu ferrarija kupiti, samo da djeci bubrege prodam i zenu posaljem na stup i prodam svoje zube i kosu i kucu stavim pod hipoteku. Covjece pruzi se koliko si dug.
kreten, zbog njega djeca ispastaju
Mali ciga ako želiš preći u Uefalonu nauči da plačeš i padaš jer u Engleska premier liga nije za pi..čkice poput tebe.
ma kreten pravi. ne vidim ništa specijalno u njemu. previše napuhan od strane medija i slično. u najboljem slučaju će biti kao robinho. može igrati po velikim timovima ali nikada neće biti u top 5 najboljih. predsjedniče, toplo ti preporučujem prodaju. uzmi 50-60 milki, napravi još jednu ekipu santosa, vrati ove dvije što si ukinuo i miran brazil.
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku, Zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku
ma sta se mucis jarane ..posalji ga u neki jaci klub oni ce mu davati duplo nego sto ti dajes ... a u Santosu ne moze imati izvrsnu karijeru .. ako je toliko talentovan zasluzuje neki bolji klub .. a i onako ce i tebi biti lakse neces morati placati njemu a dobiti ces novca :D