Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u bg je stvarno doživljaj otići na derbi, pravi adrenalinski turizam
Ljubav prema klubu na djelu ...
odriješi policiji ruke da počnu tući boga u njima pa ću vas pitati hoće li drugi put praviti probleme...više ne mozes normalno otići na utakmicu a da ne strahujes hoće li te sta pogoditi.oni mangupi huligani sve djeca od 16 do 18 godina.sline ne zna obrisati a zna praviti probleme.sve su to roditelji krivi eto kako danas svoju djecu vaspitaju hajte djeco na ulicu pa učite...FUJ!!!!??
To je derbi!Do smrti Partizan!Grobari Banjaluka!
Divljaci,ovako rade i oni cigani u sarajevu!!!
Divljaci,ovako rade i oni cigani u sarajevu!!!
Kako objasniti ovaj barbarizam na stadionu??pa nekada se fudbal gledao sa porodicom,sa djecom,ko normalan moze danas to i pomisliti da povede djecu!!englezi su sto puta bili gori od ovih Jajara u sarajevu i beogradu,pa danas sjede kao bubice!
Ma gledam na Vilsonovom sve neki huligani nesta. NARODE,LJUDI,ZENE,PARTIZANI DA VAM POJASNIM NISTE HULIGANI AKO NOSITE AIR MAX I FRED PERRY TI SAMO NOSIS TO a sto se tice ponasanja nemojte se siriti jer hodate k'o poslije sexa koji traje 24h :)
čisti idiotizam!
Policija mora registrovati probleme,napuniti zatvore sa njima noc prije utakmice,pustiti ih dan kasnije van!!Pa onda kazna,10.000 maraka,odakle da plati??ok,u rudnik jarane pola godine a rudara na more!!kurac bi sledeci put pravio bakljadu a oni jadni vatrogasci nebi imali ruzne snove niti bi salivali strahu kod nane rahmane!!
Vidi indijanaca što plešu oko vatre.
Mafija vodi klubove i navijace i to je to,a kod nas bas takvih,tog kalibra i to je sreca nasa,zato i jesu i Partizan i C.zvezda dosli tu gdje jesu...fudbaleri na minimalcu
danas svi rade kako im kur+c'u cejf!
Primitivci...
Nebeski lampiri
Svi smo mi fanovi raznih klubova, kako europskih tako i nasih drzavnih, Velika misterija je to sto svi zele da glume "huligane" i tako reci mangupe na tribinama, nije to problem samo u Srbiji nego cak sto vise i kod nas u BiH.. Zasto se ne ugledamo u Spance, Njemce, Francuze i jednim dijelom na Engleze ako uzmemo u obzir zadnjih 10 godina..? Ali svakako veliki krivac je nasa drzava, vlada, tj. ljudi koji vode ovo uzalud, dok se oni ne promijene, nece ni ovo navijacko "huliganstvo"
Nemoj ti BiH usporedjivati sa ovim divljacima i praviti komparaciju izmedju ovih divljaka i BiH.
ovi nasi su wanna be huligani
PRIKAŽI ODGOVORE (2)