Hotel u kome će odsjesti Portugalci
0

Zbog broja na dresu, Ronaldu soba 507

ZEDA
Predsjednički apartman pretvoren u sobu za masažu (Foto: ZEDA)
Nogometaši Portugala večeras će u 20:45 sati sletjeti na Sarajevski aerodrom i odmah će nastaviti za Zenicu gdje ih u hotelu "Zenica" čeka 60 rezerviranih soba, pristiglo obezbjeđenje i kuhar, koji im je pripremio večeru.

Svaki član ekipe će imati svoju sobu i samo je za šefa stručnog štaba planiran apartman.

Zanimljivo je da niko od portugalskih zvijezda nije tražio apartmanski smještaj iako su im na usluzi i dva velika apartmana, od kojih jedan je veći od 200 kvadrata sa četiri spavaće sobe i četiri kupatila.

Glavna zvijezda Cristiano Ronaldo će prema planu biti smješten u sobu 507 ako se nakon dolaska ekipe nešto ne promijeni. Zbog broja na dresu Ronaldo je zahtijevao sobu sa "sedmicom"!

Zahvaljujući ljubaznom osoblju hotela donosimo vam fotografije hotelske sobe u kojoj će boraviti Ronaldo i neke druge dijelove ovog hotela.

Na prošlom gostovanju Portugalaca glavna zvijezda bio je Nani, koji je 17. novembra u hotelu proslavio i svoj rođendan. Ove godine Portugalci su još zatvoreniji i traže da niko od medija ne bude u hotelu kada večeras budu dolazili igrači i da se ne dozvoli prilazak fanova.