Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pade mi čojk u očima, neću moć\' spavat noćima
ja bih molio jedan lajk za CRO-a da vide kako ga svi gotivimo
Ovce, svi ste vi ovce...Punite mu djepove, aon vas \"pljuje\"! Samo tako nastavite...
seljacina iz laktaša
Pa jes,dje mu je kucno vaspitanje?Evo kako ja i spaha,uvijek smo raspolozni za pitanja piskarala,ups,nashijeh dragih novinara!Mi Bosanci se radjamo sa bonomtonom i sa medjedom oko kuce!Eto neki dan na CG primorju sam ja i ostali fini decki davo fufama i novcano i u naturi!
koja pede.rcina :p
http://30.media.tumblr.com/tumblr_lph5jxpgsG1qf9zwio1_500.jpg
a da znte kolko njega brinu vaša misljenja ccc gori ste od kineza
Prenapuhano, arogantno derište!
nisi dobro procitao aj probaj jos jednom ono izmedju navodnika \"\" je citat iz clanka a ispod toga je moj komentar
RONALDU JE BILO ISPOD CASTI DA IGRA PROTIV BOSANSKIH BALETANA U BARAZU ! STRASAN IGRAC...
i CRO je zavrsio samo cetiri razreda pa ga svi volimo
ma sta je tu cudno....zavrsio je samo osam razreda.
kume mislim da si puko ;)
ne mislim na tebe wili sa jednim ludim a-om...vec na naseg orginalnog wili-ja nista licno kume...nasmijo si me da valja xDDD
@wili sa jednim ludim a-om...sto mi ukrade identitet :\'( xDD i ja mislim da je ronaldo ...napalio se derpe i hoce da te ono na...xDD
Ova C.Ronaldo ko da je s aneksa!!!Kad se firaun docepo para i slave pa misli moze mu se,al je zaboravio levat da upravo obicni ljudi koje zanima njegov intervju i ponasanje diktiraju kolko ce jos on vrvorit ko najplaceniji na svijetu!!Zato firaune nauci se ponasat i postovati ljude,proci ce i tvoje vrijeme,nicija nije do zore gorila!!!!