Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti nisi dete ti si kreten
Raduje cinjenica da osim Jaleta koji je vec poznat svima sa svojim komentarima, nema puno negativnih rijeci napisanih.
Nemas pojma o cemu pricas, covjek je imao kartone i to je to. A kada dodjes u Sa javi se UNFKS ili UG BP1496, pa da te \"supci\" razbiju. BTW Barkir Tiro je navijac Zelje.... Nemas pojma, kazem ti...
lapsus calami
sve su u pravu ali tesko ce ista djubrad iz saveza promijenititi, treba na vecu mafiju ici, a to je uefa
Raduje me da se konacno problememima ovakve prirode bave i strucna lica, sto se moze vidjeti iz pisma napisanog pravnim jezikom i pravnickom rukom. Evidentno je da se ceka ishod utakmice u Mostaru da bi se donijela odluka. U nasem fudbalu postoji zakon ali do sada nije bilo pravde. Ovo je najbolji put da se pravda istjera.
\'Prolongiranjem odluke za 18.03.2010. godine, dakle za dan nakon što se odigra 18. kolo Premijer lige BiH, otvaraju se vrata ponovnim špekulacijama kao motiva za donošenje ovakvih, u najmanju ruku sumljivih odluka\'. SumLJivih ili sumNJivih? Ha?
mi niikad odustati necemo