Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci nije Modriceva jahta, nego je iznajmio da se odmori...
Ljudska vrsta ide u PM. Ako je iko zaslužio da uživa od svoga rada onda je to ovaj čovjek. Nekome je on i sin, i brat, i otac i kao takav najljepši na svijetu a o uspješnosti u poslu kojim se bavi msm da je suvišno pisati. Ali ima bolesnika koji će uvijek vrijeđati i nipodaštavati tuđi uspjeh. To govori o njima i koliko su nezadovoljni sopstvenim životom!
Zaradjuje zato sto zivimo u dobro vrijeme gdje imas svoje pare i mozes ih trositi na sta hoces, a eto milijarde ljudi ih trosi na fudbal, i zato VRHUNSKI fudbaleri zaradjuju. Ne zaboravi da samo u Njemackoj ima oko 30 000 fudbalskih klubova, a od toga jako mali broj igraca moze da se ovako gotivi.
Je li ga iko upozorio da je Dubrovnik skup.
Jel jahta Lukina, jel on izdaje? Jel cijena stana a ne najma stana? Hebo ti moj fakultet kada ne mogu skontati clanak!
Kad ovaj degenerik ganjajuci loptu zaradi takvo bogastvo onda moz misliti dokle je dosao ovaj dunjaluk...gluho bilo i daleko.
Dosao do vremena kad i ti, bijeda bez ikakvog pokrica, imas kapital i mozes da ga trosis na sta hoces, a velik broj takvih ga trosi na fudbal.
LM je covjek iz naroda. Nazalost mnogi novinari nisu. Cifra koju pominjete se odnosi na tjedni najam. Njemu je to sica a nama brdo para. Covjek ima troje djece. Zena mu je O.K. ali vjerovatno ima babysitericu. Kakvu hebenu familiju i prijatelje spominjete ako pise da je kapacitet jahte do 10 osoba(5 kabina sa duplim krevetom). Okreni- obrni mogao je povesti tatu Stipu i mamu Radojku i ev.zeninog cacu i mater.
Pod uvjetom da mu najmladje dijete spava sa babysitericom.
Ova jahta košta 150.000€ na 6 dana a ne na dan ! Pa zar vi mislite ozbiljno da bi jedan Modric dao 1.6 Mio za deset dana odmora??? Koja glupost
A ne zanimaju nas ove stvari, primijetio sam dosta ovakvih objava na klixu, gdje ko sta, koga to briga ovdje, obratite malo paznju, cisto se zato oglasavam na ovu objavu
Neko je na jahti, neko vadi krompir.
Dali zna autor sta mu je na stolu za objed sto se petljaju u tudze zivote bolje gledaj autore da ti zena nije na njoj
A običan cova sa 160 hiljda sredi zivot do kraja. Hahahhahah loja razlika eeeeeeeeeee
Zasluzio
BABUKA
Oj jest ruzan
Ja ne kontam svrhu toga da virim u nečiji stan/vikendicu/kuću/jahtu...Da se divim kako je luksuzan, ili da mi onda bude žao mene.Šta tačno bude motiv tome da virim?Ako ima, a nije ukrao, poštujem, ne zavidim, pa nije od mene uzeo.Al da virim, stvarno nemam potrebu.
Zavirila