Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo, ako ko ima da je Baketov,njega ne moraju vaditi,jer je ziv i zdrav,ne treba nista DNK,vec samo nek im uplati na racun po jedan milion od ratne humanitarne pomoci,moze i jedan stan i posao u drzavnoj firmi i ne treba im vise nista, potpisuju odmah, a njemu opet ostane koja milijarda za skromne penzionerske dane.
pa ako je njihova sestra valjda je dovoljan njijov DNK
Hoće li ga sad vaditi svaki put kad nego tvrdi ili misli da mu je Pele otac?
Ako nije do sad saznala jel joj otac ili nije ne treba ni saznat. Na sta su sve fukare spremene radi para i ostavstine. Fujjjjj
Pa čovjek je tek smješten u crnu zemlju, a vi hoćete da ga vadite zbog neke lešinarke... što nije došla ranije, čekala dobar tajming.
Javlja se od komsinice tetke, sestra. Nema svi hoce lovijane ne mozes se ni ohladiti kako treba