Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@KurvadMiric2. Ja nisam rekao da je Barsa bila bolja procitaj ponovo, a sad se poklopi usima jer ti je tvoj Liverpool ispao u osmini finala.
Treba uvest suspenziju u fudbalu. Kećere izbaciti iz fudbala
Ja mislio fan utrcao na teren..
Muhamed Bešić. Eto kako.
Pa dobro,uspio ga je nekako zaustaviti u par navrata protiv Argentine,i to ga je i prodalo u Everton.Ali to je sve sto je i bilo od Muhameda,na zalost.
@R3pub Trcao za njim ko lud, nas komentator ga dizao u zvijezde, Messi napravio ozbiljan sprint, svezao nas u cvor sve i zabio golcinu bas pored Besica.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Proci ce dugo vremena da bude neko kao Leo!!