Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Goma, grad preko milion stanovnika, u istočnom Kongu je pred padom i prijeti im genocid kao u Rwandi 1994. Ali nije Gaza pa je dozvoljeno sprdanje.
haj ne budi glup. Ako smo protiv genocida u Gazi ne znaci da podrzavamo u Kongu ili Ruandi
Vidi komentare ispod mene. Na njih se odnosi. A probaj iskopat vijesti o Kongu i šta se tamo sve dešava. Nećeš ih naći. Svi smo.mi licemjerni.
🫢🔫
ovako treba i na Evropskom u Njemackoj traziti da se protestvuje za mir u Palestini - STO CE SVABE GLAT ODBITI pa onda izaci na teren sa rukom preko usta. Kao sto su i oni u Qataru uradili kada su trazili da protesvovuju za prava homoseksualaca ?
NerminCurbrigen, stvarno ste vise naporni sa trpanjem Palestine u svau vijest! Znas li da su ti isti Palestinci 1999. godine pozvali Slobodana Milosevica na proslavu Bozica u Jerusalem?! Cionisti su najvece zlo na planeti, ali ste vise naporni sto u sve trpate rat u Gazi!
Derime ... upravo se u Palestini dešava genocid i ne treba šutiti. Ova djeca u palestinskim kampovima nisu kriva šta su neki tamo radili prije 25 godina. I koji smo to mi a koji vi?
Crne trake nismo primjetili