Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prosinecki treba dati više minuta ovom dečku ipak igra u milanu za razliku od nekih levata koji igraju u kukuruz ligama
kad je igrao u Milanu, koliko golova ovo ono ??😂😂😂
Kad je za Milan igrao jedan Seedorf, Pirlo, Ambrosini, Pato, Kaka, Nesta, Dida auuu sad se s tim ljudima moze samo na PES-u igrati
E jesi glup
Neznam sto ce pisati na spanskom jeziku a ne na talijanskom
Pazi naslova svega ti...neki dan ste imali clanak kako je na zanimljiv nacin predstavljen navijacima...lupate ko maksim po diviziji
Krunić nije bosanac.
@as123987 glupko nemoj ti o fudbalu polemisati nego nastavi se trpati u pakas po zagrebu smece iz cajdrasa kod Zenice
Samo real moze potrositi 400 miliona u prelaznom roku i nikom nista
Može i 600, može koliko hoćeš. Real je fudbalska institucija višeg nivoa. Real prodaje, Real zarađuje, troši samo siću i može dovesti nekoga ko nikad ne bi napustio svoj klub i koga niko drugi ne može kupiti.
Milan je odavno šaša, posebno kad dovodi igrače ispalih klubova
@as123987 Pirlo je nekada presao iz Brescie, koja je ispala u II ligu, u Inter. Tako da ti taj "argument" ne pije vode.
Jadna majko, ovaj nije u BiH standardan, a kupio ga Milan, na sta spade najveci klub poslje Real Madrida.
Nažalost, Milan je postao klub u kojem se pere novac godinama unazad. Bez želje nema ni napretka a želje kod Rossonera očigledno nema. Za primjer im treba biti Dortmund, kojeg je Bayern spasio iz provalije, a zauzvrat, to je sad svima jasno, tražio olakšice za dovodjenje bilo kojeg nogometaša iz tog kluba. Negdje sam pročitao da je taj ugovor na 20 godina.