Uzbuđenje fudbalskih fanova
0
Zašto Englezi žele Slavena Bilića?
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebem te bosno.Jebem te bosno
citajte malo, polupismene sovinisticke spodobe. (cast izuzecima). citajte... kad vec poletite svakom loncu poklopac biti, onda barem napisite pravilno obicnu prostu recenicu.... fuj. nema nama pomoci. nikad
@samke kaže:Dajte molim vas. Kome dode na ideju da napise ovo \"sarmantni\". I u stvari se pitam kakvo je on pravo diplomirao kad covjek ne zna ni da prica. Slusao sam njegove izjave, on u stvari ne zna da sastavi jednu prosto prosirenu recenicu. samke, za tvoju informaciju Bilić ima govornu manu, on muca, u trenutku kad oteže rečenicu pred kamerama, to je zato da ne bi počeo mucati. To je naime i razlog što Ivo Karlović nikada ne daje izjave nakon meča. Slaven se dobro nosi s tim.
LJUDI, NE OBAZIRITE SE NA OVOG TZV. TOMAŠEVIĆA ILI VEĆ KAKO MU NICK. TO JE PROVOKATOR I BOLESNIK. POJAVLJUJE SE NA SVIM MOGUĆIM TEMAMA I PROVOCIRA LJUDE PO FORUMIMA BEZ OBZIRA NA TEMU, PRIČA MU JE UVIJEK I VEZDA ISTA- A TO JE PROVOCIRANJE I FAŠIZAM. ZATO IGNORIŠITE GOVNO TOTALNO! SAVEZ NAPOLJE SMRADOVI!!! POZDRAV ZA SVE NAVIJAČE BIH!!!
Prijatelju nije lako gledat kako neko ko je rodjen u Vitezu( grad koji se nalazi u po Bosne) pjeva jebemte Bosno naprijed Hrvatska?? Mislim to nema nikakvog smisla i tako sve godinama vec traje normalno da i nama planu zivci ko strune. Shvati da mi ustvari nemamo nista protiv splicana, zagrepcana itd. A i hrvatske izbjeglice iz Vukovara, Baranje, Knina su trazile spas u BiH 90,91 god. I mnogi bosnjaci su ih primili i pomagali tih godina
Navijac kvazi kraljica torcide je isto ka i kvazi hrvatici iz bosne.nju su stavili,a ta ženska je poznata skupa kurva.mi nju nismo birali.zapravo,sad smo je nema, jer kad ona piva,mi zviždimo.moji jesu bili partizani,ja se toga ne sramin.zapravo se ponosin.al ja svaćam vaš inat kad navijate za turke protiv hrvatske,jer tuđman je tija podilit bosnu,jer hrvatici rade nerede u bosni i ne poštuju BIH,nema veze šta ne vole,al tribaju poštivat tu zemlju.ali ne možete vi od nas u hrvatskoj tražit da vas primimo ka goste,jer ste pretjerali u slavlju kad je bila hrvatska turska.jer mnogo je \'balija\' bilo u hrvatskoj ka izbjeglice.mi smo im dali dom.nisu bižali u čačak,valjevo.dođete u hrvatsku ka turisti i sam znaš da te niko nije krivo gleda jer se zoveš \'mirsad\'.a ti makarani vjerajtno navijaju za Hajduk iz Kule,a Kula je u srbiji. napravili ste sebi loš imidž u Hrvatskoj,jer mnogi dođu na naše forume i provociraju.šta van to triba.stvarate mržnju,a hrvatskoj triba šta manje nacionalizma i mržnje.recimo ja san bija u švedskoj,u \'muslimanskoj\' obitelji.primili su meni fino,ja san i njih kad su došli k meni.al pretjerujete sa onim slavljem protiv hrvatske.ono je bilo stvarno ljiga.mnogi su zbog toga ogorčeni i vraćate nas u 90-te.a šta se tiče Pjanića,ja san da svoj komentar.moj nick na youtube je Brega_koprofag pa vidi.moji komentari su bili prije transfera u Lyon.on je dragulj nogometa
A to za Luku Modricu pa daj pogledaj malo komentare srba i hrvata na jubitubiju o Pjanicu, Dzeki itd ista stvar. Ja nemam nista protiv pravih hrvata u Hrvatskoj ali ovi nasi kvazi hrvatici su maloumnici koji razbijaju svoj grad da bi nesto dokazali. Kao sto sam rekao slobodno navijajte za Hrvatsku sto se mene tice ali normano i ljudski a ne kao divljaci
Neznam jarane ali jedno znam da je \"kraljica\" torcide 89-ete pjevala hej jugoslaveni nek se cuje glas:) Za handzarovce pa sam Pavelic je se protivijo formiranju Handzar SS zato jer je znao da ako bosnjaci malo ojacaju sigurno ce traziti suverenu Bosnu;) A ovi moji makarani kazu da zive za Hajduk.
prle pa prle zavist je kad dođen na youtube i vidin komentare muslimana za Luku Modrića i kažu da je loš.to je očito zavist. navijac makarani su vlaji,oni govore vlaškim jezikom.ja san iz Splita,pravi dalmatinac.uostalom šta Makarani imaju veze sa Hajdukom iz Splita?! Nek navijaju za Orkan ili već kako se zove njihova momčad.meni je draga šahovnica,jer san Hrvat,al i zvizda jer smo pod njom pobjedili četnike na Neretvi i Zelengori.
Navijac nisan dite,iman 30 godina.pazi stari,vi ste bili jugoslaveni najveći.to je točno. al moraš znat da mi jesmo bili komunisti i partizani,al nikad jugoslaveni.moji su poginuli u partizanima,al zato jer je dalmacija pala pod italiju. još da kažen da ste vi u većini u bosni bili ustaše.postojala je handžar divizija. a sad,jel tribaju navijat i poštivat bosnu i hercegovinu hrvati i srbi,tribaju. al tribate ipak njih poštivat da se oni osjećaju srbi ili hrvati.jer kraj mene postoje srbi,pa ih poštujem ka takve.
Stjepan Toma ma bolan kome ti prodaje fore i fazone?? Pa vi dalmatinci ste bili najgore komunjare i jugoslaveni prije rata. Ti si ocigledno neko djete , nemas ti blage veze. Hajduk bez zvizde ko kurac bez pizde kazu dalmatinci meni u Makarskoj prije par sedmica:)
Koja crna zavist i na sta zavist??? Ne razumijem - ako mislis na fudbal svi mi iz bivsih Jugoslavenskih republika znamo ko ja Bosna u fudbalu i ko je iz Bosne - ali eto danas se stvari mijenjaju - **poslije drugog poluvremena koje sam spomenuo prije - bit ce Bosna ondje gdje joj je mijesto kako u fudbalu tako u svemu.
Dobro evo otvoreno - da nije situacija kakva jeste normalno bi bilo da navijamo za Hrvatsku protiv Turske ali istini na volju sto rece \"navijac\" radije bih navijao za Novi Zeland nego za Hrvatsku sve iz inata. Sto se tice Hrvata iz Hrvatske nemamo nista protiv vi navijajte za vasu a mi cemo za nasu reprezentaciju. E sad, mi \'stjepane\' ne mijenjamo imena nego su nam prije bila nametnuta od drugih naroda u bivsoj nam drzavi a nasa bosnjacka nacionalost traje vec jako dugo no mnogi su ucinili sve (i zapadni i istocni susjedi) da nam zatru trag i ucine nas manjinom. To doba je proslo. Kad iz Dalmacije krenes sjeverno i sjeveroistocno tu je sada Bosanska drzava gdje su i Bosnjaci vecina - za Bosanske katolike i pravoslavce nema druge drzave osim Bosne ako hoce u Hrvatsku ili Srbiju siroko im polje ali Bosna je tu gdje jeste a Turska i turci su samo stvar inata nista drugo - Uzivaj
@Navijac ka prvo ja san iz Dalmacije.nije bitno jer zavist ili nije,al je sigrno da vi niste navijali za tursku iz ljubav prema turcima,već iz mržnje prema hrvatima. pa vi svako 5 godina minjate ime svoje.jednom ste jugoslaveni,onda muslimani,pa bošnjaci,a sad ste turci.pa za 5 godina,ja ne znam šta ćete bit. a to šta rade hrvati u bosni i hercegovini,nemoj te se spuštat na njihovu razinu.
Jarane nikakva zavist nije, nego svakom pukne film. Kada hrvatici lupaju po Mostaru i srednjoj Bosni da bi dokazali da su oni kao neki ultra hrvati kad Hrvatska izgubi. Sve to dobre bosnje trpili godinama do ljetos. Normalno da svako moze da navija za koga hoce ali brate navijajte normalno a ne kao kakvi divljaci. Glupost ziva lupati po svom gradu da bi dokazali zagrepcanima da ste i vi hrvati. Stvarno seljakluk