Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Bošnjo
Za rat nisu krivi Jugosloveni nego nacionalisti sa sve 3 strane
@SadoMazoKrky U Titovoj poganoj Srboslaviji,bilo zabranjeno Bosanstvo i Bosanski jezik,nametnut Srpskohrvatski jezik i Muslimanstvo..i opet glupi Bošnjo bi htio još malo komunizma,bijede i jada...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Majmuni smo mi generalno
Pa jeste li za banane da vam doniram?Posto ste vi navikli na sadaku...
Najljepsa zastava.. Bit ce opet Jugoslavija probudimo se balkanci❤️🤞
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako ste vi bili protiv Juge to ne znači da su svi bili vašeg mišljenja, a i činjenica je da je BiH jedna od 6 ili 7 (zavisi kako vam odgovara) država koje su nekad bile kao jedna pod nazivom SFRJ. I za tu državu su svi čuli, hajde danas pitajte nekog Amera šta ili gdje je BiH, mislio bi da je to neki Bangladešski specijalitet, a ne država.
Obe prakticno nepostojece drzave.
Ni jedna,a ni druga ne iskazuju identitet Bosne kao ZLATNI LJILJANI....i to je prava zastava Bosne i Hercegovine.
Neki čudni umovi nostalgični.
Trebali su jos staviti zastave shs,austrougarske,osmanske......
Lijepa li je.. najveća Yuga je vazda bila u Bosni ,crnoj gori, vojvodini i istri.. ovo ostalo je bilo protiv nje..
Stoko glupa
Muda,respect!.
Da recimo igra Hrvatska i da neko stavi pored našeg barjaka jugoslavensku zastavu koja je palila, ubijala, pljačkala po Hrvatskoj taj bi momentalno bio nokautiran a zastava u komadićima :-)
Neki sigurno iz Zvornika ili Bijeljine oni pate samo za Jugoslavijom
@gooUser1567931087 Četrnikuša mu i Jovanka bila,što je Džemala udesila a i Ranković koji ju karo!
Fuj.
Evo uzmite sta su stranci Austrija , Turci, Tito sve napravili po BiH stavite na papir a na drugi list sve ostalo sta su nacionalisti SDA HDZ SNSD .....i opet Bosnjo tvrdi da mu je danas bolje kada je u kreditima , nego kada je imao stan, garazu skijao i isao na more...u Trst po farmerke a u Cesku po vajkrem
Jugoslavija je za novonastale državice bila jedna velika i poštovana država, gdje je seljo mogao srijedom doći u grad, prodati šta ima i tutanj nazad na selo! Danas su oni ministri, predsjednici,a nekad se i zapjeva u šatorima... Imate danas svoje male polu prazne državice i zastavice, pa bujrum, mašite s njima, od izbora do izbora!
Ha gledati ovu utakmicu , Ha gledati farbu kako se susi ... Bas zanimljivo !