Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dogovorit ce se oni diplomatski, neka dadnu Ircima organizaciju evropskog prvenstva 20.., i bolje im je nego da su prosli.
ima li neko još kakav pametan komentar na ovu vijest? ovima izgleda komentari služe za prezentaciju njihovih divljačkih nagona, sjašite malo papci, razmjenite mobitele pa se častite međusobno.
Ćiro je IZGUBIO naše povjerenje s time što BRANI LOPOVA MUNIIBA USRANOVIĆA KOJI JE PRAVOMOĆNO OSUĐEN NA 5 GODINA ROBIJE!!! Ćiro NEMA PRAVO da komentaroše PRESUDE SUDA BiH, jer samim time Ćiro NEGIRA Bosnu i Hercegovinu, a i nije njegov posao da brani OKORJELOG KRIMINALCA Muniiba Usranovića koji nije dozvolio našem HEROJU Misketu da uđe na stadion!!!
SEPPU BLATTERU..... _J.E.B.E.M.O_ TI MATERU!!! .... VALJAL\' OVA, HAAA??!! ......... ;-) :-D ;-)
Zenica: smrdiš po sumporu i nadasve nepismen si, sine, Ćiro ti tvoj kaže:) O, Zenico, mrzim svaki kamen tvoj...
Nema presedana u mogucnosti da \"slabija\" ekipa ode na veliko takmicenje! ccc
Y.E.B.E.M svim BH Fanaticosima koji su pripremili ono pismo kontra Cire, prvo sestre pa onda matere pa onda sve zivo i nezivo PEDERCINE JEDNE SMRDLJIVe!!! Y.e.bo. li vam Avdo Avdic cmarove smrdljive
Sepp Blatter je korumpirano govno. On je u FIFA-i isto kao što je kod nas Ušanović u savezu.
J..ebem majku i clanove uze familije svim bh fanatikosima eto jeb..o vam ja mater
a mi nismo j.,... ti portugal i tebe i france lopovska djubrad
Vidi ti mafije. Pa sta ce nam odna silna tehnika ako je necemo koristiti.mislim da se treba uvesti kontrolna kamera u sumljivim trenutcima.to bi islo veoma brzo jer su sudci povezani i ovako sa ostalima preko njihovih aparata. zar ne kaze FIFA fer play ili?
commi jarane, ti si pametan cojek i pratis zbivanja , de mi reci alahati u kojoj smo mi grupi i jel nam trebaju vize za toju Afriku? ja i moja tri jarana smo vec spremni za puta i ustekali smo 650 maraka. golf je spreman, generalka uradjena prije heftu dana, nabacio sam i nove gume naprijed...