Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel nam malo da pobjedimo argentinu 2-0?
A ja zanimljivosti i qurca
EVO VAM ZANIMLJIVOSTI: ADIDAS PUSTA GENERICKI, OBICNI, UNIVERZALNI DRES BIH, DVA DANA NAKON STO BIH ODIGRA UTAKMICU SA ARGENTINOM. ZNACI DRES BIH CE BITI U PRODAVNICAMA ADIDASA SIROM EUROPE U SRIJEDU, CIJENA KAO TOTALNO CUSTOMIZIRANI NJEMACKI, ARGENTINSKI I SPANSKI, STO ZNACI 89 EURA. INACE ADIDAS GLASNOGOVORNIK KAZE DA ONI NE MOGU NAPRAVITI POSEBNE DRESOVE ZA BIH PRIJE 2016 GODINE, STO ZNACI, BIH TREBA IGRATI U OVIM SRANJIMA DO 2016 GODINE, KAO DA JE JEBENI DRES NAPRAVITI TEZE NEGO SVEMIRSKI BROD. ZATO PREDLAZEM DA SE KONTAKTIRAJU NIKE I PUMA I DA VIDIMO SA NJIMA MOGU LI NAM ONI ISPORUCITI DRESOVE ODMAH?
Potpisivanje ugovora s “Adidasom” izazvalo je oduševljenje među navijačima Bosne i Hercegovine. Konačno pravi dresovi. No, njihov dizajn nije oduševio nikoga, jer su previše jednostavni i bez ikakvog državnog obilježja naše zemlje. Nažalost, kako kaže marketinški menadžer “Adidasa” Patrik Čebartovski (Patryk Cebartowski), koji ispred njemačkog giganta boravi s našom reprezentacijom u Guaruži i brine se da joj nešto ne nedostaje od opreme, tako će biti i u narednim kvalifikacijama. - Personalizirati dresove za jednu reprezentaciju nije tako jednostavan posao kao što se misli. Nije to samo – sjedni, nacrtaj dres i šalji ga u proizvodnju. Taj proces zahtijeva više vremena. Reprezentacija BiH imat će nove, personalizirane dresove tek uoči Evropskog prvenstva 2020. godine. To znači da će u kvalifikacijama igrati u istoj opremi koju ima i sada – rekao je Čebartovski. Zbog činjenice da je saradnja Nogometnog saveza BiH i “Adidasa” počela praktično tek od 1. juna, kada je istekao ugovor našeg Saveza s “Legeom”, Čebartovski je stalno angažiran na rješavanju sitnih problema koji se pojavljuju s opremom. No, svaki se brzo riješi. - Vaša reprezentacija je zaista zaslužila da nosi bolju opremu od one koju je imala ranije. Iako su jednostavni, ovi dresovi su najkvalitetniji koji se trenutno mogu dobiti – kazao je Čebartovski.
MOZDA DA PITAMO GLASNOGOVORNIKA PUMA I NIKE DA LI SE ONI SLAZU SA GLASNOGOVORNIKOM ADIDASA?
Haaaaaaaaaaaaajrooooooooooooooooooooovic!!!!!!!!!!!!!! 1:0
https://www.facebook.com/kvazinovinari
bOsanska euforija
zmajevi će da zapale Brazi...
11. Debitant na 20. mondijalu ce ga i osvojiti :)))
Bog te cuo :)
ovo je sve bilić sa bht-a izrecitirao neku vece, covjek je ispred vas..
uništite me zmajevi,sprašite me <3