Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ulazi Murinjo u svlacionicu i kaze: "veceras tiago mota"
Iz pouzdanih izvora, mali Miralem Panjić prelazi u Mladost Doboj Kakanj na ljetnom prelaznom roku. Transfer vrijedan dvije njive i pola voćnjaka.
Mi u Bosni nemamo novca ni da se kvalitetno hranimo a brinemo brigu o sportistima koji su puni ko brod a porjeklom su sa ovih prostora .Mene vise interesuje jedna dobra vecera nego Dzeko Pjanic Ibrahimovic Taletovic Nurkic Spahic ..........itd
Od svih mogucih opcija, najvise vjerujem ui ovu. Samo se bojim da ce zavrsiti kao Dzeko u Citiju. Nekako mi je onaj Pariz daleko manje od onoga sto ga predstavljaju. Sta ce biti kada Ibro ode? Prosjecan klub kao i City koji ce se boriti za ulazak u osminu finala LP-a sto ce i svake druge ili trece godine uspjeti. Miraleme, ako ikako mozes, idi u Chelsea! Poslusaj mene! Oni ce se opet dici, kad tad! A paris igrace slaze bez ikakve veze. Da se ne ponavljam (isto kao City)!!!!
ako ode tamo ubice svoju karijeru kad se prate pare sve propadne
Najbolje bi mu onda bilo da dodje u Želju, svakako je pred raspadom.
Slusa l' Pjanke? Ibra'e strog. :]
E jebaji ga sad u Realu sad u Barci sad PSG na kraju ce zavrsit u Dinamu iz Zagreba,vecu provaljotinu nisam cuo cuj 45 miliona eura pa ljudi niko ne sere pare.
kakvi psg cast njima ali ti idu u spaniju ili englesku tamo je tvoja buducnost
PSG KO VELEZ IMA DA BUDE??????????!!!!!!!
Nemoj mire tebe ti
Sad kad Zlatan ode onde ce PSG biti prosjecan klub. Hvataj se ove sigurne cetvorke ako te hoce :)