Rituali bh. igrača pred utakmicu
0
Zakoračiti na travnjak prvo desnom nogom
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad svi vjernici a do rata nisu znali ni kako se zovu .
Tako je Bekra majstore s ritualima do titule : ) FORZA ŽELJO !!!
Bilo bi korektno da izbrišete komentare u kojima se u onakvom kontekstu spominju Isus i Muhamed. Uostalom, neznam zašto ih ne ukinete u potpunosti jer je očito da su besmisleni i služe isfrustriranim psihopatama za širenje mržnje. Postoji forum sa različitim temama (između ostalog i religija) pa ko želi nek se registruje i raspravlja.
@Igy, YEBEM TE U SHUPAK!
@Iggy Kakav si ti kloc, to Zemlja jos nije vidjela! Pa ti se upustas u takvu pricu samo zato sto si na internetu nasao text o tome. Uzmi, jadan ne bio, i procitaj svete knjige. Uzmi i procitaj i Stari i Novi Zavjet, i Kur\'an i Toru, procitaj neuka mazgo, pa onda pricaj na tu temu i ostavljaj komentare.
Stranica www.nemaboga.blogger.ba.Tamo ćete naći odgovore na sve vaše dileme. Dakle,radi se o tome da je u izvornom prijevodu Zemlja bila ravna u Kur´anu.Kada se spoznalo da to nije istina,onda su prevoditelji malo \"izmijenili\" prijevod i \"naštimali\" ga kako njima odgovara.Ako ne vjerujete,na pomenutoj stranici naći ćete dokaze za ovo. Ono što je očigledno je da je tu knjigu pisao čovjek,vjerojatno neki učeniji,koji je tada znao pisati.Knjiga zapravo predtavlja običaje i tradicije tadašnjeg vremena kao što su patrijarhat,diskriminacija žena. Ništa to ne bi bio problem,neka svako vjeruje u bajku koja mu se sviđa,da ta knjiga zapravo nije jezik mržnje i netrpeljivosti prema drugima.I zato ja u potpunosti mogu razumjeti teroriste,bomabae samoubice što nalaze inspiraciju i opravdanje u toj knjizi. Opet kažem,posjetite tu stranicu,ljudi koji tamo rade su zaista vrijedni i nepovršni.Mogli biste doživjeti prosvjetljenje.
FA FA FAŠISTA , NEMOJ BITI TI JERBO CU TE JA DRAGA UBITI.!!!!!!!!!
da upravo tako ovo je tema kako ce zeljo danas napraviti veliki prasak ili ti bum na grbavici i to je fakat i to je cinjenica, neoboriv dokaz. a vi od svoje dogme nemojte praviti nauku, svi skupa.
http://webbuildingnow.com/ - web building, seo optimization, articles marketing etc...
@Iggy Baš si glup. U Kur`anu piše upravo suprotno. Samo je trebalo proći nekoliko vijekova, trebala je katolička crkva spaliti nekoliko stotina naučnika koji su trvrdili njenu ovalnost, da bi kršćanski svijet to spoznao. U Kur`anu se pominje, i to na nekoliko mjesta, i sedam nebesa. Uzmi udžbenik geografije, pa ćeš vidjeti koliko različitih slojeva stmosfera ima. Vidjećeš da ih ima upravo - da, pogodio si-SEDAM. Ima toga još, ali ovo nije tema za tu priču. Samo mali osvrt na tvoju glupost. Počivaj u miru Božijem :)
pa jest ravna na grbavici :)))))))))))))))
lose mislis, ljepak ti je pomutio mozak :)
@Igy nije mjesto da se ovdje o tome raspravlja, ali molim te reci mi gdje to pise u Kur\'anu da je zemlja ravna...samo mi to odgovori ako si imalo civiliziran i kulturan... nemoj iznositi neistine i pisati agresivne, lazne i nesuvisle komentare
TRAZIM SRPSKOG DECKA ZA PROVOD!!!
U Kur´anu piše da je Zemlja ravna. Nuff said!