Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U 8:45 sati na sky calcio 1 HD ili arena sport 4 hr Džeko zabija makar dva
Probajte protiv Astane da šutnete na gol za promjenu. Shvatamo mi sve, jak protivnik, sve je to u redu, ali ne pogledati na gol u 90 minuta je ozbiljan problem, da ne kažemo da je i prelazak centra bio u domenu naučne fantastike..
haj ne jedi govna
@CuvarCasti Šta sam slagao? Ja bih takve sa takvim riječnikom odmah banovao! Rekao sam samo živu istinu, ako ti se ne sviđa preskoći. Nisam ja kriv što su u prošloj utakmici imali samo dva pokušaja, niti jedan od ta dva nije bio u okvir gola, a centar su prelazili kao da se penju na Mont Everest.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zajedno sa cisseom u mladoj igro,a vidi gdje su sad