Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno neznam kako momak igra, ali eto za to treba i iskoristiti prijateljske utakmice. Probati malo nove igrace. Neka mu je sa srecom
Ovo je dobar potez bio Susica. Vrijeme je da i malo domace igrace poguramo jer nece nas uvijek moci izvlaciti igraci koji su odrastli van BiH. Moramo znati pametan biznis raditi sa ovim igracima i podizati im cijene pa zatim ih prodavati za vecu sumu para a ne za sice i vrecu oraha.
ovaj je vec dinamov igrac tako da ga ne mozes nigdje prodat
glup sam al sam zato ružan
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cestike momku Momak igra za svoju drzavu BIH cestitke i klubu Siroki. (pola repke Hrvatske su Bosanci to se zna)
Gorane sve najbolje u svetom dresu ZELE ti tvoji GRADISCANCI
Zakarić je zaslužio poziv, kao i Cimirot. Podigne li se kvalitet PL BiH, povećati će se i broj igrača iz nje u reprezentaciji. Kandidata ima u raznim klubovima... Hebibović, Duljević, Stanić...ovisno o potrebi repke. Mislim da su sada najzreliji kandidati za repku općenito Mario Vrančić i Dino Arslanagić. Kada oni ulete neko ide van. Puno se tu trošilo riječi o Papetu (više ružnih nego lijepih), ja kao njegov simpatizer mogu reći da je bilo najrealnije da ode poslije SP-a...eto nije...nije to neki kix...ali isto tako repka teško da će napredovati s njim...dosegao je vrhunac...trebao nam je novi selektor...da promjeni par stvari...malo drugačija vizija...Vaha...ali on to ne želi...bilo je još par kandidata...po meni je bilo važnije dovesti sposobnijeg selektora U-21 repke od Jagodića..nego recimo mijenjati Papeta...U-21 selektor...Amar Osim? zašto ne? Sergej Barbarez? još bolje?...no naravno to je samo moje nevažno mišljenje... ;)
Ja sam iz Širokog i mogu reći da je Zakarić Srbin iz Bosanske Gradiške, to je 100% točna informacija jer je momak s prekidima već 4-5 godina u Širokom Brijegu.
Mora da ga 'rvatska nije htjela, pa sad daj šta daš
Redovni učesnici u prvoj utakmici prvog pretkola i tako godinama....
Ne morate hrvatsku nacionalnu kvotu podmirivat igracima iz Sirokog i Zrinjskog,ako za BiH nece da igraju hrvati poput Hrgote koji je sinoc briljirao protiv Sarajeva,ne moraju ni ovi.
Daju ti minuse, ali u ovome na zalost ima i istine.
Prvaak Hajde sta se pravis pametan kad nisi, znas sta je mislio reci. I odkud ti to da je hrvat igrao bi za hrvatsku?? Imas masu igraca danas sto kazu da su to i to a igraju za drugu zemlju, jer tu vide svoju sansu. Ali hajde ti malo provociraj jer za drugo neznas... Bolestan si covjek
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
nevezano za ovu temu...o polijevanju hladnom vodom. ja bas opro guzicu hladnom vodom te ovom prilikom pozivam srbe I hrvate da pocnu prati guzicu. dosta je hodanja usranog shupka.jednom derem ja jednu Katarinu,pa je malo okreno doggy style,kad ono usran shupak ko oguljena narandza...kad nisam povratio.
...
@rodjen.stupari hahahahahhaa istinu zboris :DDD
Čitam malopređašnje komentare o Safetu, Zukanoviću, pogrdne riječi za skoro svakog u reprezentaciji itd. koji ste vi kreteni majko moja mila. Čovjek nas odveo prvi put u historiji na mundijal, čak smo ostvarili jednu ubjedljivu pobjedu, bili 3-ći u grupi, igrali sa ogromnom Argentinom skoro identičnim kvalitetom, igrali sa Nigerijom i bili bolji ali nas sudije zeznule i NIKO VAM NEVALJA. ETO SAFET JE REKO DA ĆE VAS NEKOLIKO PLJUVAČA SA KLIX-A POZVATI KAO STRUČNE SARADNIKE, DA VI KAŽETE KO ĆE IGRATI A KO NEĆE, JER GA BOLI VAŠA BRIGA O REPREZENTACIJI. VI STE IPAK STRUČNJACI IZA MONITORA!!
Mistic Ma pusti te "eksperte" za klixa, svi nesta fol znaju. Uhvate se neke price sad susic vodi svoju agenciju sa bratom ovo ono. Ko svi oni na klixu to vide, a ljudi koji su unutar saveza, i oko repke te stvari nevide. Samo pricaju price za dijecu. Svaka cast momcima i Susicu zato sto smo postigli cilj i bili na svijetskom. Sa time je i opravdao da produzi ugovor. Sad imamo novi cilj a to je da idemo na sljedece prvenstvo. Za to je zaduzit Susic, i da zove 20 igraca iz hajduka, ima pravo na to. sve dok ima rezultate, jer je trener, i zove onog koga on smatra da mu treba. Citam vec su poceli pricati za Hrgotu da se fol Susic ne trudi, i nece da ga zove ovo ono. Do jucer pola i nezna za njega sad vec pametuju. I da on hoce da igra za bih igrao bi.
Svaka čast na ova dva komentara. Slažem se s vama u potpunosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)