Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeba ne ide na probu u Zurich (Cirih), Zeba jednostavno potpiše za Slobodu...
prdno i ti u sisu
cvrle pulsira ti mama na zebinom jebo te brat arshavin
Ulicaru, jel vrijedjanje najbolje sto znas? Ko vam vodi tribinu i klub nije ni cudo sto i ne znate nista drugo.
Satro sad cirkus od igraca, a da je potpisao za zelju bio bi najbolji tehnicar, ima odlican pregled igre, asistent, novi izvodjac svih prekida... a sad je kloc kao sto je i dzeko svojevremeno bio kloc. joj mali plavi, niko vam ne valja dok ne potpise za vas, a eto sad su vam i troprstasi dobri samo zato sto igraju za vas.
i jesi za slobode uzmi papke gore lopatom ti si za njih baloteli
U Slobodi mu ponudili 2 milje mjesecno u Zeljeznicaru pola tone banana. Info iz prve ruke.
Greda jeb.. ti sve redom od pra pra nane .... smradu i ti radiš u interesu Želje fujjj
On radi u interesu svojih zemljaka sandzosa.
lafo sminker neki :P ima ona LOOK SELJAKLOOK
Azmir Husic koja velicina !
poenta je da igraci poput osmanagica, selimovica, zebe... (citaj: otpad zelje i sarajeva) nece nikada imati motiva za igru niti postovanja prema drugim klubovima: slobodi, celiku, travniku.. osmanagic i selimovic nisu oznojili dres u celiku. trebalo ih otjerati usranom motkom.i sto ce biti sa zebom u slobodi.
Dobar igrac ali losa osoba. Sloboda do mezara...
ne znam za vas, ali meni je strasno iritantna njegova seljacka faca. vidi se da u zivotu nije knjige procitao, ali fakat.
ja kao navijac zelje slazem se sa tobom,a vidjet cete da nije neki igrac kad treba sam da nesto uradi,lik ide ledjima prema naprijed,sto znaci usporava igru cim primi loptu.......asistira samo iz slobodnih i korner udaraca,tj seljo nabije loptu u sesnaesterac pa ako je neko zakaci njemu asistencija hahahaha
On je za vas koji pljujete izmislio i knjige i kulturu, sram vas bilo. Što to Željo ne ponudi DOBAR ugovor? Što ga i ranije pusti. Gonte se.