Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZAJKOO ZEBA SVINJSKI *EBA !
To brate moj
OOO ZAJKO ZEBA OOO ZAJKO ZEBAAA
prosuli svinjski ko rižu.Slijedi Čelik,pa Rudar pa Vojvoda sa Slavijom..abg jesenji prvaci a svi nam na proljeće dolaze na Tušanj osim zrinjevaca u zadnjem kolu al će taa već sve biti riješeno.Sad je na redu Azmir da isouni obećanje o pojačanjima.A nikad king nije slagao!!!
SLOBODA SAMPION OOOO !!
Zabio im ga Zajko za rodjendan.
Zeba, da si moj sin sad bi igro u Romi. Ovako nista... Poz za mamu.👠
bitno je da ce sloboda biti prvak,i jako mi je drago zbog toga.
More bit bidne, a i ne mora.
Ja samo ne razumijem kako je moguce da cijela Tuzla slavi Zajku Zebu,covjeka koji je igro za Zelju kad je Sloboda ispala,a prica se da je Zeljo prodo,pustio nesto ovo, ono Leotaru. Historija se zaboravlja brzo,a ponavlja cesto,al eto ajde...crveno crna epidemija. Fuck west starmo!! Forza likce!!
de malo pogledaj ko je izasao na poluvremenu ? Zajko Zeba ! TJ vasa upara je prodala tekmu klosaru jedan huskaski !
uprava *
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mi smo, mi smo samo Sloboda, samo Sloboda, samo Sloboda...
Zajko Zeba sve vas...