Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako jeee, Velez do Groba 🔴🔴
Bravo Rodjeni, heroji nasi. Pokusali su ih kamenjarski Srbi unistiti, ukrali im stadion. Velez poceo od nule. Vrijeme je da poslije tolike golgote Velez ponovo bude prvak i najbolji klub u Bosni.
Mostarski div se probudio
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
RODENI DO TITULE.. IDEMO
Kamenjarski Srbi na haparatima. Gazi Velez do titule.
BRAVO VELEZ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
idemo rođeni
Poraz fašizma,poraz fašista iz lištice tzv.škripara koji prave fašističke koreografije i orgijanja koja evropa nije vidjela od doba Musolinija i Hitlera.Pobjeda sporta i Mostaraca nad fašistima.Pobjeda nad vještačkom plastičnom tvorevinom zvanom široki brijeg. Pobjeda nad kriminalcima koji zataškavaju ubistvo Vedrana Puljiča.Pobjedu hrabrih Mostaraca nad fašistima slavi svaki bosanski patriota
Zasto neocekivano?
BRAVOOOO ❤❤❤❤❤VELEZZZZ
Bravo Rodjeniiiii.
Velež je slika i prilika bosansog inata,kao Fenix diže se iz pepela.
Velezovac sam i navijam za Velez od malih nogu ali mislim da nema potrebe bar u sportu unositi nacionalne tenzije i djeliti ljude na nacionalnu pripadnost..svaki klub bi volio imati Ronalda,Meesia ili Ibrahimovica u svojim redovima pa bio to “srpski,hrvatski ili muslimanski klub” ne zato sto je mozda katolik ili Musliman nego zato sto su to IGRACI..jebla vas vasa nacionalna netrpeljivost vise
Mislim kako sam napisao..MUSLIMANSKI!! Jer ko je prije rata od muslimana se nazivao Bosnjakom? Ne vracaj me sad u doba Kulin Bana.
Za tvoju informaciju daj mi molim te pojasni kako se zovu pripadnici Islamske vjeroispovjesti,da nisu mozda Bosnjaci🤔🤔..hajde ne seri mi tu i ustani na sehur kao pravi musliman kao sto sam i ja..niciju vjeru ne mrzim idiote a dok je takvi SDA-OVACA bit ce i vune
Široki je selo malo,Lištica se uvijek zvalo.
Možda je selo malo, ali zato to selo zvano Široki Brijeg ima poduzetničke prihode kao Grad od 100.000 stanovnika poput Zenice. Široki na svojih 29.000 Hrvata ima gospodarstvo koje uprihodi 1.5 milijardi km godišnje, a Zenica na 100k stanovnika uprihodi 1.8 mlrd. km. Sad ti vidi gdje je prosperitet i gdje se bolje živi, u selu zvano Široki gdje se obrne 51.000 km po Hrvatu, ili u Gradu Zenici koja ima 18.000 km gospodarsku aktivnost po glavi svog gradskog stanovništva.
Forza Velez!!!
Puno komentara i baš lijepo orgijate muslimani nad porazom Širokog. Volite vidim kamenjar, Srbe, aparate i Vinka Puljića stavljati u nekakav samo vama znani kontekst. Zar ste toliko iskompleksirani i u primitivnoj euforiji nakon poraza kluba iz malenog hercegovačkog gradića? Zar toliko patite za trenucima u kojima bi sijali svoju nebuloznu pakost prema onima koji su vam trn u oku? Nije vam lako muslimani koji dežurate ispod ovog članka.
atifGAZIJAdudakovic baš lijepo od tebe što promoviraš miran i skladan suživot Hrvata i Bošnjaka u BiH.
MOSTARSKI DIV SE BUDI!
Pozdrav iz Sarajeva i zasluzili ste titulu rođenii...samo naprijed
Svi su mislili Sarajevo sampion plus dvanaest nedostizno to da je Mladost iz Doboja imala nebi prosula,ali u Sarajeva uprava je sama sebi podapela prodajom najboljih igraca sami pali sami se ubili.Gledam raspored tri ekipe ce da prodzu Sarajevo i upitan ce da bude izlazak u evropu jedino Kup ce da ostane,po rasporedu Velez i Zrinjski ce da se bore za titulu veoma interesantno.
Najdraži klub u BiH. Ostalo sve papci i klošari.
Bravo Velez👏👏👏