Safet Sušić za Sarajevo-x.com
0
"Zadovoljan sam igrom naših reprezentativaca"
Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VOLIO BIH DA NAM SE VRATI SAŠA PAPAC
Svak danas trener.
Za ovog papka bobdzon.Pitaj babu i majku a ne mamu i tatu,jeli se takav satrovacki prica na selu odakle ste dosli.
* * * * * * pogledajte vi sta je samo najcitanije na ovom portalu, ovdje ostavljam komentar jer na eli dvornik nije moguce kao ni na onom vladiki koji ce upravo da izbije na 1.mjesto. dakle: golotinja, sport i nacionalizam. pa garantujem da niko ni tekst ne procita. svi zasluzujete onakvu penziju svojim zaslugama, koju nepravedno prima ona starica pomenuta na portalu.
\"a prilaz svlačionicama u Minhenu je jako komplikovan\" E moooj Safete, sve mi se cini da ces biti tuga od selektora.. volio bi da grijesima ali potezi su ti odron i katastrofa. Bice bolje 2014 ili 2016 aBd..
Svaka cast svakome ali ja smatram da imamo los izabran sistem-prvo od NS BiH pa trenera isto nemamo bog zna kakvog,osobno smatram da nas nema sanse Susic dovesti cak ni u baraz za EP.Sory ali moje misljenje-Pozz. svima.
Dobro vas je ljudi pustite ga da radi sad. Sto se tice Sudica Pape on ce uskoro da zaigra za Svedsku. Erik Hamren Svedski selektor je to vec provukao kroz novine. pozuri da se Zlatan Ibrahimovic ne ponovi.
ovaj coban da vodi repku. LOL-cina i po. ovcoyebac.
pravi krkan. fale mu jos sesir i vile.
niko nije \"OTJER\'O\" Ćiru, nego je papak sam otiš\'o za PARAMA u Kinu.
Kada smo otjerali Ciru bez razloga pustimo ovoga nek radi svoj posao a mi se pustimo mahale i izvlacenje neke recenice iz konteksta da se vidio 10 minuta sa njima rekli bi gledaj hale samo 10 minuta.Safete legendo budi uspijesan sa reprezentacijom pedeset posto kao sto si igrac bio i nema problema za kvalifikacije SRETNO
HALO BA STA OVA FUDBALSKA LEGENDA OD SELEKTORA RADI.PA ISAO JE DA SE VIDI I UPOZNA SA IGRACIMA,I NA KRAJU OD 4 IGRACA NIJE NI JEDNOG UPOZNAO,STRASNO FAKAT.PA ZAR SE NIJE MOGLO NESTO NAJAVIT I ORGANIZOVAT DA TI MOMCI ZNAJU DA ON DOLAZI I DA POKUSAJU DA SE VIDE SNJIM NA MAKAR 10 MINUTA.JA NEZNAM VISE STA RECI,AL SVE MI OVO LICI NA SAMO JOS JEDNE PROPALE KVALIFIKACIJE.SRETNO
E nabijem vas sviju na ku*ac.Nemozete zamisliti koliki ste papaci bagro jedna.Niko vam pod milim Bogom nevalja,sigurno tako pricate i za one najmiljije koji su vam zivot dali stoko jedna.Ovdje se tice fudlaba a ne ljepote,tako da ste malo pobrkali pojmove.A ako cemo o ljetopi sigurno vam je cika Ciro bio lijep.
E jesi lud febo moj te je.o cuj pape je bio ono sto sad pokusavaju messi, ronaldo. zanimljivo vidis ti to. ma jasta kakav messi sad se igra spoir fudbalm slabi odbrambeni igraci nije to ko prije kad je pape igrao sad se i manje trci i spori su igraci kao ronaldo npr. hahahha joj febo je lik iz crtnog garant. A pape je bio igracina nema govora u svoj vakat.
@Pipo: Pipo, pazi sta pricas, drvosjece citaju ove forume. Nece im se svidjeti to sto im poglavica Safet Sajo nije pismen covjek. Ajde drvosjece, na spavanje. Okanite se tastatura, za vas je sjekira!