Komentari (297)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisu to Zadrani nego marva iz BiH, oni luzeri koji se samo po tome eksponiraju u Hrvatskoh
Isfrustriran narod bez razloga. Pobjedili rat, preljepa zemlja ali nesto ih yebe ali ne znaju sta.
Nositelji europskih vrijednosti... al u qicki svojih materina...latini...sinko moj
Ovo treba prijaviti krovnim kk organima EU pa nek plaćaju kazne zbog ispada. Svemu se može stati u kraj.
KOmplet ekipa treba da se povuce sa parketa cim pocnu vrijedanja na rasnoj,religioznoj ,nacionalnoj ili bilo kakvoj drugoj osnovi a bagru snimit pa im lupit kazne samo po dzepu to najvise boli!!!
Svima kojima su ovo vikali, preprorucujemo dapopiju neodoljivu Praljak Colu *proiyvodnja Mirko Praljak s.p. proiyvodnja u UDBIni
zamisli ne reagujes. slusas i zaboli te penis.
BOSNE I HERCEGOVINE ĆE BIT!!!!! A DUŠMANA NESTAJATI POLAHKO!
Ne kontam što se bune protiv ustaša. :D Ulica u sarajevu Mustafe Busuladžića, škola isto. Kada bi se još malo zagrebalo, našlo bi se tu još "poznatih" ustaša. :D Pa general Blaž Kraljević u kojeg se toliko kunu i "cijene" ga. Konflikt u glavi mase. :P
MUSA UBRA PARE A VI SISAJTE GA PAPČINE !!!!
debili iz Zadra oept
gluperde. nema smisla zvatiga turcinom yeboim turcin mame iskompleksirane umobolne. covjek je ono sto zapravo jeste. jelseto on ikad deklariso ko turcin? jeli turcin? jest kolko ite gluperde kojiga zovu. ili jos u manjoj mjeri. otkud bilo koja gluperda sa ovi prostora ili ove gluperde uzadru znaju ukojoj mjeri su oni turcini. turcisu ovde karali 500godina sve stasu stigli. onisu sigurno turci samo pitanje je ukojoj mjeri.
Pa bilo je vec 20 clanaka iz nekoliko gradova u Hrvatskoj, sve razliciti incidenti na isti fazon. I onda kazu kao, ovi iz Hrvatske su normalni i dobri, losi su samo ovi u Hercegovini. Isto tako kazu za Srbe, pa onda u Novom Sadu izađu nogometasi sa majicom ratka mladica, u beogradu protest za ratka, itd. Da se ovo desilo u Sarajevu za nekog srbina ili hrvata, ne bi mogli spavati od osuda Srba, Hrvata i FGRovaca.
Desilo se u Sarajevu, kada je čitava Skenderija u glas i iz sve snage vikala Damiru Mulaomeroviću, koji tada igrao u reprezentaciji Hrvatske; Damire turčine, napuši se qrčine! Otada i postoji ova "poznata navijačka"... ;-) Šta reći...da bošnje bošnji to govore?
@2002 Dobro i? Ne radi se o međunacionalnoj mrznji. Smijemo valjda po svojima pljuvati, pa tako i vi. Doduse, Damiru i jesu to skandirali u Hrvatskoj konstantno.
PIŠA ZADRAN I U BOCUN FATA MAŽE ČAĆI ŽILE OKO VRATA
hebe se njemu. smiješi mu se nba, milionski ugovori, a većina ovih klošara ni za kruha nemaju. mali čepove u uši i samo koševe zabijaj. i sretno.
brao na
Prestanite da prenosite ovu informaciju, uopce vise nisu zanimljivi sa tim vrijedjanjem, primitivce treba ignorisat!
JEBEMO ĆELAVOG ŠA BANA JELAČIČA U SRED GUZICE