Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nema nista od toga Edin ostaje u City-u i gotova prica.
I ja kontam, ali se nadam da mu se pridruži i Pjanic
takoje zakire reci ti njima.heheheh nema nidze hehehehe
ma dzeko se vraca u zelju kada izbore ligu prvaka :D
Dobro je Conte rekao..vise bi volio da Cavani ostane...jer prodajom od njega dobit ce 64 miliona... sto i nije losa stvar jer mogu kupiti 2-3 odlicna igraca za te pare, a samim time bice konkurentniji
Ma nema, ne spava čovjek, prepolovio se, podočnjaci ko ihihhiiiiii....... A ja naslova braćo mila. Ccccc....
"Zabrinuti Fabio Cannavaro poručio: Kupite Edina Džeku!" al naslovi su im strašni...cuj zabrinuti kanavaro...jebe se kanavaru hoce li oni kupiti dzeku ili ce ispasti u desetu ligu...
Bog fudbala se oglasio!
za EDINA je REAL MADRID
ma neka ga Cityju bar još jednu sezonu. da vidimo kakav će biti kod novog trenera.
Ode Dzeko u Napoli...dobro bi mu doslo...dao bi i po koji gol...igrao bi koju tekmu...samo problem je u malom detalju....lova tebra lova!
Al samo mi nije jasno odakle ove informacije sto se ticu Edina vise! Pa vi otakako ste poludili niste normalni a kamol mi!